Za nás V BotaCoffee můžeme AeroPress Go doporučit především milovníkům kávy a cestování. Klasický AeroPress si oblíbili milovníci cestování, díky malé hmotnosti, praktickému čištění a hlavně perfektní kávě, kterou AeroPress dokáže udělat. Aerobie (výrobce AeroPressu) na to zareagoval a vytvořil verzi, která je vyladěná na cesty do posledního detailu. AeroPress Go je o něco menší a je k němu hrníček s víčkem. Nejlepší na hrníčku je to, že se do něj krásně vejde celý AeroPress. Takže vnitřní část... Celý popis
Koupit za 799 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Aerobie AeroPress Go
Doprava:
69 Kč
Skladem
799 Kč
Koupit za 799 Kč
Aerobie Aeropress Go
Doprava:
49 Kč
Skladem
829 Kč
Koupit za 829 Kč
Aerobie AeroPress Go
Doprava:
45 Kč
Skladem
829 Kč
Koupit za 829 Kč
AeroPress Go Plus Travel System - cestovní kávovar - černý
Doprava:
zdarma
Skladem
2 299 Kč
Koupit za 2 299 Kč
Aeropress Aerobie AeroPress® Clear černý - cestovní kávovar
Doprava:
49 Kč
Skladem
1 340 Kč
Koupit za 1 340 Kč
Popis
Za nás V BotaCoffee můžeme AeroPress Go doporučit především milovníkům kávy a cestování. Klasický AeroPress si oblíbili milovníci cestování, díky malé hmotnosti, praktickému čištění a hlavně perfektní kávě, kterou AeroPress dokáže udělat. Aerobie (výrobce AeroPressu) na to zareagoval a vytvořil verzi, která je vyladěná na cesty do posledního detailu. AeroPress Go je o něco menší a je k němu hrníček s víčkem. Nejlepší na hrníčku je to, že se do něj krásně vejde celý AeroPress. Takže vnitřní část hrníčku je zároveň obal celého AeroPressu. Což vám (nejen) na cestách ušetří spoustu místa. A pokud necestujete, AeroPress udělá perfektní kafe ať jste kdekoli.
Hlavní přednosti:
- malé rozměry: samotný AeroPress Go je velký 12cm x 9cm x 9cm, celý AeroPress Go schovaný i s příslušenstvím v hrníčku s víčkem má rozměry 14cm x 10cm x 10 cm
- součástí je hrníček, do kterého si kávu můžete připravit a poté do něj očištěný AeroPress Go i s příslušenstvím uložit
- hrníček má drážky, díky kterým je pevnější, lépe se drží a zároveň připravená káva v rukou nepálí
- má stejný průměr, jako klasický AeroPress, je tedy kompatibilní s filtry, sítky a dalšími vychytávkami k původnímu AeroPressu
- Celoplastové provedení (nově potravinářský polypropylen (BPA free)) zajišťující nízkou hmotnost, tepelnou odolnost, a odolnost proti poškození.
- AeroPress můžete použít dvojím způsobem. Klasicky jak doporučuje výrobce, tak i "obrácenou metodou".
- Příprava kávy je velice rychlá a snadná.
- Čištění je snadné. Odšroubujete plastový držák papírového filtru a píst domáčknete, tím Vám vypadne použitý filtr i kávová sedlina. Poté stačí jen opláchnout.
- Vyvinutím určitého tlaku při přípravě kávy se dostane do šálku více aromatických látek a chuťové spektrum kávy je podstatně pestřejší.
- Díky papírovému filtru dostanete průzračný nápoj bez drobných kousků pomleté kávy v šálku.
- Celý proces přípravy kávy máte plně pod kontrolou. Můžete experimentovat s hrubostí mletí, množstvím kávy (doporučujeme 70 g/l), teplotou vody, délkou extrakce kávy a délkou a intenzitou protlačení kávy přes filtr.
- Díky absolutní kontrole nad přípravou kávy je AeroPress vhodný i pro ty světově nejlepší kávy.
Historie:
- AeroPres stvořil v roce 2005 Alan Adler, prezident společnosti Aerobie, která se zaměřovala na výrobu létajících talířů a plaveckých brýlí.
- Díky své jednoduchosti a perfektní kávě, kterou AeroPress dokáže připravit, se stal velice oblíbeným a vyhledávaným.
Návod na přípravu kávy v AeroPressu Go:
- Klasický způsob přípravy kávy
Do AeroPressu vložte propláchnutý papírový filtr ze zásobníku (do plastového držáku sítka) a zašroubujte.
- Položte AeroPress Go na hrnek nebo nádobu do které budete nápoj připravovat.
- Namelte cca 12 g čerstvě upražené kávy (ideálně z pražírny BotaCoffee). Zvolte jemnější mletí.
- Zalijte kávu v AeroPressu Go nejlépe filtrovanou vodou o teplotě cca 93°C. Do Aeropressu Go se vejde cca 200 ml vody
- Promíchejte a počkejte 10 sekund.
- Vložte (navlhčený) píst a plynulým tlakem protlačte kávu do hrníčku.
- Dolijte horkou vodu do hrníčku pro požadovanou velikost nápoje (hrníček má objem cca 444 ml)
- Obrácený způsob přípravy kávy
Postavíme AeroPress na píst (píst musí být vsunut do těla).
- Přidáme čerstvě namletou kávu (ideálně z pražírny BotaCoffee) v množství cca 12 g. Zvolte hrubé mletí.
- Kávu lehce zalijeme nejlépe filtrovanou vodou o teplotě cca 93°C, promícháme a dolijeme zbytkem vody.
- Necháme kávu extrahovat. Dle hrubosti mletí 30 s. až 2 minuty. Čím hruběji mletá, tím delší čas.
- Zašroubujeme filtr s držákem sítka a rychle otočíme na šálek.
- Plynulým tlakem protlačte kávu do šálku.
- Dolijte horkou vodu do hrníčku pro požadovanou velikost nápoje (hrníček má objem cca 444 ml)
Tipy na přípravu:
- Jestli je káva příliš slabá (slabé tělo) zkuste ji namlet jemněji.
- Pokud je naopak káva příliš hořká a výrazná, melte naopak hruběji.
Zajímavosti o AeroPressu:
- V přípravě kávy pomocí AeroPressu se pořádá i mistrovství světa. http://worldaeropresschampionship.com/
Obsah balení:
- AeroPress Go
- Hrníček s víčkem pro přípravu kávy a uskladnění AeroPressu Go
- Odměrka na kávu
- Skládací míchátko
- Zásobník na 20 papírových filtrů na cesty
- 100 ks papírových filtrů
Obrácená metoda přípravy AeroPressu
Tento text je majetkem společnosti BotaCoffee s.r.o. - BotaCoffee.cz a nesmí být použit bez jejího písemného souhlasu pro komerční ani nekomerční použití.
Hlavní přednosti:
- malé rozměry: samotný AeroPress Go je velký 12cm x 9cm x 9cm, celý AeroPress Go schovaný i s příslušenstvím v hrníčku s víčkem má rozměry 14cm x 10cm x 10 cm
- součástí je hrníček, do kterého si kávu můžete připravit a poté do něj očištěný AeroPress Go i s příslušenstvím uložit
- hrníček má drážky, díky kterým je pevnější, lépe se drží a zároveň připravená káva v rukou nepálí
- má stejný průměr, jako klasický AeroPress, je tedy kompatibilní s filtry, sítky a dalšími vychytávkami k původnímu AeroPressu
- Celoplastové provedení (nově potravinářský polypropylen (BPA free)) zajišťující nízkou hmotnost, tepelnou odolnost, a odolnost proti poškození.
- AeroPress můžete použít dvojím způsobem. Klasicky jak doporučuje výrobce, tak i "obrácenou metodou".
- Příprava kávy je velice rychlá a snadná.
- Čištění je snadné. Odšroubujete plastový držák papírového filtru a píst domáčknete, tím Vám vypadne použitý filtr i kávová sedlina. Poté stačí jen opláchnout.
- Vyvinutím určitého tlaku při přípravě kávy se dostane do šálku více aromatických látek a chuťové spektrum kávy je podstatně pestřejší.
- Díky papírovému filtru dostanete průzračný nápoj bez drobných kousků pomleté kávy v šálku.
- Celý proces přípravy kávy máte plně pod kontrolou. Můžete experimentovat s hrubostí mletí, množstvím kávy (doporučujeme 70 g/l), teplotou vody, délkou extrakce kávy a délkou a intenzitou protlačení kávy přes filtr.
- Díky absolutní kontrole nad přípravou kávy je AeroPress vhodný i pro ty světově nejlepší kávy.
Historie:
- AeroPres stvořil v roce 2005 Alan Adler, prezident společnosti Aerobie, která se zaměřovala na výrobu létajících talířů a plaveckých brýlí.
- Díky své jednoduchosti a perfektní kávě, kterou AeroPress dokáže připravit, se stal velice oblíbeným a vyhledávaným.
Návod na přípravu kávy v AeroPressu Go:
- Klasický způsob přípravy kávy
Do AeroPressu vložte propláchnutý papírový filtr ze zásobníku (do plastového držáku sítka) a zašroubujte.
- Položte AeroPress Go na hrnek nebo nádobu do které budete nápoj připravovat.
- Namelte cca 12 g čerstvě upražené kávy (ideálně z pražírny BotaCoffee). Zvolte jemnější mletí.
- Zalijte kávu v AeroPressu Go nejlépe filtrovanou vodou o teplotě cca 93°C. Do Aeropressu Go se vejde cca 200 ml vody
- Promíchejte a počkejte 10 sekund.
- Vložte (navlhčený) píst a plynulým tlakem protlačte kávu do hrníčku.
- Dolijte horkou vodu do hrníčku pro požadovanou velikost nápoje (hrníček má objem cca 444 ml)
- Obrácený způsob přípravy kávy
Postavíme AeroPress na píst (píst musí být vsunut do těla).
- Přidáme čerstvě namletou kávu (ideálně z pražírny BotaCoffee) v množství cca 12 g. Zvolte hrubé mletí.
- Kávu lehce zalijeme nejlépe filtrovanou vodou o teplotě cca 93°C, promícháme a dolijeme zbytkem vody.
- Necháme kávu extrahovat. Dle hrubosti mletí 30 s. až 2 minuty. Čím hruběji mletá, tím delší čas.
- Zašroubujeme filtr s držákem sítka a rychle otočíme na šálek.
- Plynulým tlakem protlačte kávu do šálku.
- Dolijte horkou vodu do hrníčku pro požadovanou velikost nápoje (hrníček má objem cca 444 ml)
Tipy na přípravu:
- Jestli je káva příliš slabá (slabé tělo) zkuste ji namlet jemněji.
- Pokud je naopak káva příliš hořká a výrazná, melte naopak hruběji.
Zajímavosti o AeroPressu:
- V přípravě kávy pomocí AeroPressu se pořádá i mistrovství světa. http://worldaeropresschampionship.com/
Obsah balení:
- AeroPress Go
- Hrníček s víčkem pro přípravu kávy a uskladnění AeroPressu Go
- Odměrka na kávu
- Skládací míchátko
- Zásobník na 20 papírových filtrů na cesty
- 100 ks papírových filtrů
Obrácená metoda přípravy AeroPressu
Tento text je majetkem společnosti BotaCoffee s.r.o. - BotaCoffee.cz a nesmí být použit bez jejího písemného souhlasu pro komerční ani nekomerční použití.
Parametry
Výrobce | Aerobie |
Typ | aeropressy |
Počet šálků | 3 |
Materiál | plastové |
Objem | 237 ml |
Barva | černé |
Příprava studené kávy Cold Brew | ne |
Cestovní | ano |