Jemná mléčná čokoláda s borůvkami Osvěžující lesní borůvky ve spojení s BIO plnotučným mlékem z rakouských Alp přináší tato tabulka čokolády od Ajaly. Čokoláda, která obsahuje jen ty nejlepší suroviny, bez dochucovadel, palmového oleje a jiných aditiv. 57% obsah kakaového podílu potěší i gurmány, kteří preferují méně hořkou chuť kakaa. Prémiové kakaové boby z Ugandy Čokoláda je vyrobená z kakaových bobů pocházejících z deštného lesa Semuliki na západě Ugandy, jednoho z nejméně narušených ekosystémů... Celý popis
Koupit za 105 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
AJALA Mléčná čokoláda – čokoláda/borůvka/smetana 45 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
105 Kč
Koupit za 105 Kč
Ajala 45% čokoláda Borůvka se smetanou 45 g
Doprava:
64 Kč
Skladem
135 Kč
Koupit za 135 Kč
Ajala 45% mléčná čokoláda s borůvkami 45 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
139 Kč
Koupit za 139 Kč
Čokoláda Borůvka se smetanou - 45% kakaa 100% lásky - Ajala - 45g
Doprava:
59 Kč
Skladem
135 Kč
Koupit za 135 Kč
Popis
Jemná mléčná čokoláda s borůvkami
Osvěžující lesní borůvky ve spojení s BIO plnotučným mlékem z rakouských Alp přináší tato tabulka čokolády od Ajaly. Čokoláda, která obsahuje jen ty nejlepší suroviny, bez dochucovadel, palmového oleje a jiných aditiv. 57% obsah kakaového podílu potěší i gurmány, kteří preferují méně hořkou chuť kakaa.
Prémiové kakaové boby z Ugandy
Čokoláda je vyrobená z kakaových bobů pocházejících z deštného lesa Semuliki na západě Ugandy, jednoho z nejméně narušených ekosystémů v Africe. Společnost Latitude zde vykupuje prémiové BIO kakaové boby od přibližně 1000 drobných farmářů.
Latitude se snaží přinést chuť ugandského kakaa a zároveň zlepšit životní podmínky místních farmářů. Poskytuje jim finanční podporu, pojištění a školení typu ekologické zemědělství nebo finanční gramotnost. Díky aktivitám Latitude se daří chránit jedinečný ekosystém lesa Semuliki pro budoucí generace.
Největší výhody čokolády Borůvka se smetanou:
krémová chuť,
prémiové BIO kakaové boby,
vyrobeno poctivě v Česku,
jen opravdové suroviny.
Výběrové kakaové boby a poctivá chuť
V Ajale používají k výrobě čokolád pouze výběrové kakaové boby od menších pěstitelů z celého světa. Díky tomu podporují udržitelný způsob pěstování. V čokoládách vynikne nejen chuť kakaových bobů, ale zachová si i prospěšné látky. Proč se vyhnout alkalizaci kakaa jsme psali dříve. Díky poctivé výrobě a ruční práci vznikne lesklá křupavá tabulka čokolády, která chutná jinak než čokoláda ze supermarketu. Ajala čokoláda má rozmanitější tóny a bohatou chuť.
Složení Ajala Borůvky se smetanou
BIO kakaové boby, BIO sušená třtinová šťáva, BIO kakaové máslo, BIO sušené plnotučné mléko 15 %, lyofilizované borůvky 15 %
Obsah kakaového podílu: 45 %
Váha: 45 g
Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.
Minimální doba trvanlivosti: nejméně 6 měsíců od dodání.
Výrobce: Ajala Chocolate; Masná 34, Brno 602 00; C 81801 vedená u Krajského soudu v Brně
Osvěžující lesní borůvky ve spojení s BIO plnotučným mlékem z rakouských Alp přináší tato tabulka čokolády od Ajaly. Čokoláda, která obsahuje jen ty nejlepší suroviny, bez dochucovadel, palmového oleje a jiných aditiv. 57% obsah kakaového podílu potěší i gurmány, kteří preferují méně hořkou chuť kakaa.
Prémiové kakaové boby z Ugandy
Čokoláda je vyrobená z kakaových bobů pocházejících z deštného lesa Semuliki na západě Ugandy, jednoho z nejméně narušených ekosystémů v Africe. Společnost Latitude zde vykupuje prémiové BIO kakaové boby od přibližně 1000 drobných farmářů.
Latitude se snaží přinést chuť ugandského kakaa a zároveň zlepšit životní podmínky místních farmářů. Poskytuje jim finanční podporu, pojištění a školení typu ekologické zemědělství nebo finanční gramotnost. Díky aktivitám Latitude se daří chránit jedinečný ekosystém lesa Semuliki pro budoucí generace.
Největší výhody čokolády Borůvka se smetanou:
krémová chuť,
prémiové BIO kakaové boby,
vyrobeno poctivě v Česku,
jen opravdové suroviny.
Výběrové kakaové boby a poctivá chuť
V Ajale používají k výrobě čokolád pouze výběrové kakaové boby od menších pěstitelů z celého světa. Díky tomu podporují udržitelný způsob pěstování. V čokoládách vynikne nejen chuť kakaových bobů, ale zachová si i prospěšné látky. Proč se vyhnout alkalizaci kakaa jsme psali dříve. Díky poctivé výrobě a ruční práci vznikne lesklá křupavá tabulka čokolády, která chutná jinak než čokoláda ze supermarketu. Ajala čokoláda má rozmanitější tóny a bohatou chuť.
Složení Ajala Borůvky se smetanou
BIO kakaové boby, BIO sušená třtinová šťáva, BIO kakaové máslo, BIO sušené plnotučné mléko 15 %, lyofilizované borůvky 15 %
Obsah kakaového podílu: 45 %
Váha: 45 g
Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.
Minimální doba trvanlivosti: nejméně 6 měsíců od dodání.
Výrobce: Ajala Chocolate; Masná 34, Brno 602 00; C 81801 vedená u Krajského soudu v Brně
Parametry
Výrobce | Ajala |
Hmotnost | 50 g |
Obsah kakaové hmoty | 45 % |
Druh čokolády | mléčné |