Složení: Rýžový škrob* 89%, jablko sušené* 8%, sskořice mletá* 3% *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Návod k přípravě: Z 0,5l mléka odlijeme 350ml do varné nádoby, přidáme lžíci cukru (cca 20g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty. Výživové údaje na 100ml hotového výrobku (dle návodu): Energetická hodnota 339kJ (80kcal) Tuky 1,4g ; z toho nasycené mastné kyseliny 0,9g... Celý popis
Koupit za 28 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Puding rýžový Skořice a jablko BIO 40g, Amylon
Doprava:
69 Kč
Skladem
28 Kč
Koupit za 28 Kč
Amylon BIO Rýžový Puding – jablko/skořice 40 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
26 Kč
Koupit za 26 Kč
Popis
Složení: Rýžový škrob* 89%, jablko sušené* 8%, sskořice mletá* 3%
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě: Z 0,5l mléka odlijeme 350ml do varné nádoby, přidáme lžíci cukru (cca 20g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
Výživové údaje na 100ml hotového výrobku (dle návodu):
Energetická hodnota 339kJ (80kcal)
Tuky 1,4g ; z toho nasycené mastné kyseliny 0,9g
Sacharidy 14,0g ; z toho cukry 8,0g
Bílkoviny 3,0g
Sůl 0,09g
Skladování: Skladovat v suchu, chraťe před světlem.
Zemědělská produkce: EU/mimo EU, certifikát CZ-BIO-001
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě: Z 0,5l mléka odlijeme 350ml do varné nádoby, přidáme lžíci cukru (cca 20g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
Výživové údaje na 100ml hotového výrobku (dle návodu):
Energetická hodnota 339kJ (80kcal)
Tuky 1,4g ; z toho nasycené mastné kyseliny 0,9g
Sacharidy 14,0g ; z toho cukry 8,0g
Bílkoviny 3,0g
Sůl 0,09g
Skladování: Skladovat v suchu, chraťe před světlem.
Zemědělská produkce: EU/mimo EU, certifikát CZ-BIO-001
Parametry
Výrobce | Amylon |
Přichuť | jablko / skořice |