Lahodný BIO vanilkový puding bez lepku s kousky mleté vanilky a vanilkovým extraktem. Lahodný BIO vanilkový puding bez lepku s kousky mleté vanilky a vanilkovým extraktem. Návod k přípravě 1. Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. 2. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu. 3. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. 4. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty. TIP AMYLONKY: Puding lze uvařit s různými druhy mléka.... Celý popis
Koupit za 13 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Amylon Puding bez lepku – čokoláda 40 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
13 Kč
Koupit za 13 Kč
Popis
Lahodný BIO vanilkový puding bez lepku s kousky mleté vanilky a vanilkovým extraktem. Lahodný BIO vanilkový puding bez lepku s kousky mleté vanilky a vanilkovým extraktem.
Návod k přípravě
1. Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby.
2. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu.
3. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
4. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
TIP AMYLONKY: Puding lze uvařit s různými druhy mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.
Složení vanilkový: kukuřičný škrob, vanilkový extrakt (0,5 %), barviva: kurkumin, karoteny, aroma
Složení čokoládový: kukuřičný škrob, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 20%, jedlá sůl
Složení jogurtový: kukuřičný škrob, jogurt v prášku 10 % (mléko, jogurtové kultury), aroma
O výrobci
Tradice firmy sahá až do konce 19. století. V této době se Christian Pešek pustil do průmyslového zpracovávání brambor. Od roku 2011 se společnost Amylon, a. s. rozhodla jít cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět také řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se přiblížila zákazníkům, kteří mají zájem kupovat čerstvé, chutné a autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přirozené přírodní cykly.
Návod k přípravě
1. Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby.
2. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu.
3. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
4. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
TIP AMYLONKY: Puding lze uvařit s různými druhy mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.
Složení vanilkový: kukuřičný škrob, vanilkový extrakt (0,5 %), barviva: kurkumin, karoteny, aroma
Složení čokoládový: kukuřičný škrob, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 20%, jedlá sůl
Složení jogurtový: kukuřičný škrob, jogurt v prášku 10 % (mléko, jogurtové kultury), aroma
O výrobci
Tradice firmy sahá až do konce 19. století. V této době se Christian Pešek pustil do průmyslového zpracovávání brambor. Od roku 2011 se společnost Amylon, a. s. rozhodla jít cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět také řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se přiblížila zákazníkům, kteří mají zájem kupovat čerstvé, chutné a autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přirozené přírodní cykly.
Parametry
Výrobce | Amylon |
Přichuť | čokoláda |