Kvalitní jahodový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Je skvělý horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí. Tipy na použití: - domácí termix - klasicky připravíme horký pudink a ještě za tepla vmícháme 250 g měkkého biotvarohu, poté necháme vychladnout - pečení - horký pudink lze nalít na syrové těsto vylité na pekáči, můžete přidat ovoce, čokoládu či ořechy dle libosti a následně zapéct -... Celý popis
Koupit za 28 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Pudink jahodový bezlepkový 40 g BIO AMYLON
Doprava:
49 Kč
Skladem
28 Kč
Koupit za 28 Kč
Amylon pudink jahodový bezlepkový Bio 40 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
27 Kč
Koupit za 27 Kč
Amylon pudink BIO Jahodový bezlepkový 40g
Doprava:
69 Kč
52 Kč
Koupit za 52 Kč
Amylon pudink BIO Jahodový bezlepkový 40g
Doprava:
89 Kč
34 Kč
Koupit za 34 Kč
Bio bezlepkový pudink jahodový 40g, Amylon
Doprava:
100 Kč
Skladem
30 Kč
Koupit za 30 Kč
Popis
Kvalitní jahodový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Je skvělý horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí.
Tipy na použití:
- domácí termix - klasicky připravíme horký pudink a ještě za tepla vmícháme 250 g měkkého biotvarohu, poté necháme vychladnout
- pečení - horký pudink lze nalít na syrové těsto vylité na pekáči, můžete přidat ovoce, čokoládu či ořechy dle libosti a následně zapéct
- studené dezerty - vychladlý pudink ozdobený ovocem bude krásně vypadat třeba v elegantních skleničkách, dekorujte ještě šlehačkou, strouhanou čokoládou nebo drcenými ořechy
- sladká omáčka - při přípravě můžete přidat více mléka a udělat z horkého pudinku sladkou omáčku pro zalití například ovocných knedlíků, buchtiček nebo štrúdlu
- náplně, krémy - vychladlý pudink připravený s menším množstvím mléka výborně poslouží jako krém do dortu nebo jako náplň do koblih, věnečků a dalších dezertů
Pudink se vyrábí z kukuřičného škrobu, je tedy bezlepkový. Obsahuje pouze přírodní suroviny, tedy sušené jahody, a jako barvivo se při výrobě využívá sušená červená řepa.
Také máte u pudinku při jeho přípravě problém se žmolky a s připalováním mléka? Připravte si ho v domácí pekárně nebo v mikrovlnce. Menší část mléka si dejte stranou a rozmíchejte v něm pudinkový prášek, zbytek mléka dejte do nádoby na pečení a přidejte cukr dle chuti. Rozmíchanou směs s pudinkem vlijte do nádoby a v domácí pekárně nastavte program Džem. V pekárně nechte míchat asi 15 minut, v mikrovlnce stačí cca 5 minut. Tato příprava sice zabere víc času, o to bude větší jemnost pudinku.
Firma Amylon má své kořeny až v 19. století, oficiálně založena byla v roce 1912. Jedná se o tradičního českého výrobce, který na trh postupem času uvedl i biovýrobky. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení:
Kukuřičný škrob*, sušené jahody* (6 %), barvivo (sušená červená řepa*), přírodní jahodové aroma.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování:
Skladujte v suchu. Chraňte před světlem.
Legislativní zařazení:
Pudink v prášku.
Země původu:
EU / Mimo EU
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
Z odměřeného 0,5 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžice cukru a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
Tipy na použití:
- domácí termix - klasicky připravíme horký pudink a ještě za tepla vmícháme 250 g měkkého biotvarohu, poté necháme vychladnout
- pečení - horký pudink lze nalít na syrové těsto vylité na pekáči, můžete přidat ovoce, čokoládu či ořechy dle libosti a následně zapéct
- studené dezerty - vychladlý pudink ozdobený ovocem bude krásně vypadat třeba v elegantních skleničkách, dekorujte ještě šlehačkou, strouhanou čokoládou nebo drcenými ořechy
- sladká omáčka - při přípravě můžete přidat více mléka a udělat z horkého pudinku sladkou omáčku pro zalití například ovocných knedlíků, buchtiček nebo štrúdlu
- náplně, krémy - vychladlý pudink připravený s menším množstvím mléka výborně poslouží jako krém do dortu nebo jako náplň do koblih, věnečků a dalších dezertů
Pudink se vyrábí z kukuřičného škrobu, je tedy bezlepkový. Obsahuje pouze přírodní suroviny, tedy sušené jahody, a jako barvivo se při výrobě využívá sušená červená řepa.
Také máte u pudinku při jeho přípravě problém se žmolky a s připalováním mléka? Připravte si ho v domácí pekárně nebo v mikrovlnce. Menší část mléka si dejte stranou a rozmíchejte v něm pudinkový prášek, zbytek mléka dejte do nádoby na pečení a přidejte cukr dle chuti. Rozmíchanou směs s pudinkem vlijte do nádoby a v domácí pekárně nastavte program Džem. V pekárně nechte míchat asi 15 minut, v mikrovlnce stačí cca 5 minut. Tato příprava sice zabere víc času, o to bude větší jemnost pudinku.
Firma Amylon má své kořeny až v 19. století, oficiálně založena byla v roce 1912. Jedná se o tradičního českého výrobce, který na trh postupem času uvedl i biovýrobky. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení:
Kukuřičný škrob*, sušené jahody* (6 %), barvivo (sušená červená řepa*), přírodní jahodové aroma.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování:
Skladujte v suchu. Chraňte před světlem.
Legislativní zařazení:
Pudink v prášku.
Země původu:
EU / Mimo EU
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
Z odměřeného 0,5 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžice cukru a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
Parametry
Výrobce | Amylon |
Přichuť | jahoda |
Hmotnost | 40 g |
Bio | ano |