Zeleninové lečo je jemně pikantní směs jedlé soli, pšeničné mouky, celého kmínu, extraktu chilli a paprikového extraktu. Jedná se o homogenní směs oranžové až červené barvy s kousky kmínu. Hlavní použití této směsi je ochucování zeleninového leča, ať už v průmyslové nebo domácí výrobě. Lze použít i jako směs k dochucování omáček. Výrobky díky použití směsi získají lehce pikantní chuť.   Více o leču si přečtěte na našem Blogu: Lečo - varianty receptů, historie a průmyslová výroba Varianty balení:... Celý popis

Koupit za 1 294 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Zeleninové lečo je jemně pikantní směs jedlé soli, pšeničné mouky, celého kmínu, extraktu chilli a paprikového extraktu. Jedná se o homogenní směs oranžové až červené barvy s kousky kmínu.

Hlavní použití této směsi je ochucování zeleninového leča, ať už v průmyslové nebo domácí výrobě. Lze použít i jako směs k dochucování omáček. Výrobky díky použití směsi získají lehce pikantní chuť.  

Více o leču si přečtěte na našem Blogu: Lečo - varianty receptů, historie a průmyslová výroba

Varianty balení:

- 0,5kg balení PE sáček (malospotřebitelské balení)

- 1kg balení PE sáček

- 5kg balení PE sáček

- 10kg balení PP pytel

- 25kg balení PP pytel

Složení: sůl jedlá (72,64%), mouka hrubá pšeničná, extrakty koření (1,36%)

Použití extraktů koření má oproti klasickému koření mnoho výhod, mj. vysokou mikrobiologickou čistotu a stálost chuti. Více o výhodách našich extraktů koření si můžete přečíst zde: https://www.aromka.cz/blog/koreni-a-jeho-prumyslove-alternativy/.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Aromka Brno
Druh koření na lečo