Zeleninové lečo je jemně pikantní směs jedlé soli, pšeničné mouky, celého kmínu, extraktu chilli a paprikového extraktu. Jedná se o homogenní směs oranžové až červené barvy s kousky kmínu. Hlavní použití této směsi je ochucování zeleninového leča, ať už v průmyslové nebo domácí výrobě. Lze použít i jako směs k dochucování omáček. Výrobky díky použití směsi získají lehce pikantní chuť. Více o leču si přečtěte na našem Blogu: Lečo - varianty receptů, historie a průmyslová výroba Varianty balení:... Celý popis
Koupit za 1 294 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Zeleninové lečo je jemně pikantní směs jedlé soli, pšeničné mouky, celého kmínu, extraktu chilli a paprikového extraktu. Jedná se o homogenní směs oranžové až červené barvy s kousky kmínu.
Hlavní použití této směsi je ochucování zeleninového leča, ať už v průmyslové nebo domácí výrobě. Lze použít i jako směs k dochucování omáček. Výrobky díky použití směsi získají lehce pikantní chuť.
Více o leču si přečtěte na našem Blogu: Lečo - varianty receptů, historie a průmyslová výroba
Varianty balení:
- 0,5kg balení PE sáček (malospotřebitelské balení)
- 1kg balení PE sáček
- 5kg balení PE sáček
- 10kg balení PP pytel
- 25kg balení PP pytel
Složení: sůl jedlá (72,64%), mouka hrubá pšeničná, extrakty koření (1,36%)
Použití extraktů koření má oproti klasickému koření mnoho výhod, mj. vysokou mikrobiologickou čistotu a stálost chuti. Více o výhodách našich extraktů koření si můžete přečíst zde: https://www.aromka.cz/blog/koreni-a-jeho-prumyslove-alternativy/.
Hlavní použití této směsi je ochucování zeleninového leča, ať už v průmyslové nebo domácí výrobě. Lze použít i jako směs k dochucování omáček. Výrobky díky použití směsi získají lehce pikantní chuť.
Více o leču si přečtěte na našem Blogu: Lečo - varianty receptů, historie a průmyslová výroba
Varianty balení:
- 0,5kg balení PE sáček (malospotřebitelské balení)
- 1kg balení PE sáček
- 5kg balení PE sáček
- 10kg balení PP pytel
- 25kg balení PP pytel
Složení: sůl jedlá (72,64%), mouka hrubá pšeničná, extrakty koření (1,36%)
Použití extraktů koření má oproti klasickému koření mnoho výhod, mj. vysokou mikrobiologickou čistotu a stálost chuti. Více o výhodách našich extraktů koření si můžete přečíst zde: https://www.aromka.cz/blog/koreni-a-jeho-prumyslove-alternativy/.
Parametry
Výrobce | Aromka Brno |
Druh koření | na lečo |