Směs na sečuanskou polévku Hot & Sour (Čína) Obecné informace Směs na sečuanskou polévku Hot & Sour je autentický čínský produkt, který vám umožní připravit oblíbenou pikantní a kyselou polévku v pohodlí domova. Tato směs obsahuje pečlivě vybrané ingredience, které dodají vaší polévce charakteristickou chuť a aroma typické pro sečuanskou kuchyni. Původ a historie Sečuanská polévka Hot & Sour pochází z provincie Sichuan v jihozápadní Číně. Tato oblast je známá svou pikantní kuchyní a používáním specifického... Celý popis

Koupit za 49 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Směs na sečuanskou polévku Hot & Sour (Čína)
Obecné informace
Směs na sečuanskou polévku Hot & Sour je autentický čínský produkt, který vám umožní připravit oblíbenou pikantní a kyselou polévku v pohodlí domova. Tato směs obsahuje pečlivě vybrané ingredience, které dodají vaší polévce charakteristickou chuť a aroma typické pro sečuanskou kuchyni.
Původ a historie
Sečuanská polévka Hot & Sour pochází z provincie Sichuan v jihozápadní Číně. Tato oblast je známá svou pikantní kuchyní a používáním specifického sečuanského pepře. Polévka se stala populární v 17. století a od té doby se rozšířila do celého světa jako oblíbený předkrm v čínských restauracích.
Zajímavosti

Název "Hot & Sour" odkazuje na kombinaci pikantní a kyselé chuti v polévce.
Tradiční recept obsahuje tofu, houby, bambusové výhonky a vejce.
Polévka je známá svými údajnými léčivými účinky při nachlazení a chřipce.

Tipy na použití
Pro přípravu dokonalé sečuanské polévky Hot & Sour:

Směs rozmíchejte ve vroucí vodě nebo vývaru.
Přidejte nakrájené tofu, houby a případně další ingredience dle chuti.
Nechte polévku povařit 5-10 minut pro plné rozvinutí chutí.
Před podáváním ozdobte nasekanou pažitkou nebo koriandrem.

Otázky a odpovědi
Je tato směs vhodná pro vegetariány?
Záleží na konkrétním složení směsi. Vždy zkontrolujte seznam ingrediencí na obalu.
Jak dlouho vydrží otevřené balení?
Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. Uchovávejte v suchu a temnu.
Mohu upravit pikantnost polévky?
Ano, množství použité směsi můžete přizpůsobit své chutové preferenci.
Shrnutí
Směs na sečuanskou polévku Hot & Sour je skvělým způsobem, jak si vychutnat autentickou chuť čínské kuchyně v pohodlí domova. S jednoduchou přípravou a bohatou chutí je ideální volbou pro milovníky asijských pokrmů i pro ty, kteří chtějí experimentovat s novými chutěmi. Dopřejte si výraznou kombinaci pikantní a kyselé chuti, která zahřeje vaše tělo i duši. Návod k použitíNa pánvi rozehřejte olej na střední výkon, přidejte maso a smažte 1 minutu. Přidejte vodu nebo kuřecí vývar, kořenící pastu a přiveďte k varu. Poté přidejte zeleninu a nadrobno nákrájenou černou houbu. Smíchejte kukuřičný škrob s vodou a vmíchejte směs do polévky. Polévku povařte 3 minuty. Nakonec do polévky vmíchejte vejce. Ozdobte jarní cibulkou a podávejte horké.Složenísójová omáčka, cukr, kousky chilli, sůl, cibule, chilli koření, sušené houby, ocet, modifikovaný škrob, barvivo E150a (karamel)Alergiesója
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Asia Home Gourmet