Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Pozor, 50 % kelímku je na draka. Podlehněte sorbetu s dračím ovocem dle prvotřídní receptury Ľudmily Abrham. Takovou tropickou jízdu jste ještě nezažili. Dračí ovoce neboli „pitahaya“ zapadlo do autentické italské receptury lépe, než jsme doufali. Přesvědčte se sami. Tip na vychutnání Abyste si zmrzce opravdu pochutnali, doporučujeme ji nechat před podáváním cca 10-30min povolit při pokojové teplotě. Doba závisí na obsahu tuku a velikosti kelímku.... Celý popis
Koupit za 180 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Authentic Dračí ovoce 460ml
Doprava:
49 Kč
Skladem
180 Kč
Koupit za 180 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Pozor, 50 % kelímku je na draka. Podlehněte sorbetu s dračím ovocem dle prvotřídní receptury Ľudmily Abrham.
Takovou tropickou jízdu jste ještě nezažili. Dračí ovoce neboli „pitahaya“ zapadlo do autentické italské receptury lépe, než jsme doufali. Přesvědčte se sami.
Tip na vychutnání
Abyste si zmrzce opravdu pochutnali, doporučujeme ji nechat před podáváním cca 10-30min povolit při pokojové teplotě. Doba závisí na obsahu tuku a velikosti kelímku. Se zmrzlinou se tak nejen lépe pracuje, protože je mnohem krémovější, ale dokonce má i sladší chuť, než ta úplně zmrzlá.
Je možné ji přemístit i z mrazáku do lednice, kde změkne rovnoměrněji. Trvá to sice delší dobu a je potřeba si vzpomenout s předstihem, ale docílíte tak nejlepší konzistence.
Authentic Gelato Italiano: požitek z příchutí, o jakých se vám nesnilo
Dřív byste za ním museli do Neapole. Dnes ho máte doma na jeden klik. Podlehněte gelatu dle řemeslných italských receptur, které pro nás vymazlila královna zmrzlin Ľudmila Abrham.
Jaká tajemství se naučila od italských mistrů gelata? Zaprvé vždy využívá mléko od lokálních farmářů zpracované ještě za čerstva. Zadruhé k dochucení vybírá jedinečné suroviny z celého světa, ze kterých kouzlí příchutě, jaké byste nečekali ani v nejdivočejších snech.
Zmrzliny Authentic Gelato Italiano jsou vyráběny paní Ľudmilou s láskou a vášní. Jde o ruční práci, kdy každá zmrzlina projde něčími rukami, abyste si ji mohli v klidu domova vychutnat.
Zjistětě o garantce Ľudmile a výrobě Authentic Gelato Italiano víc v našem videu:
Takovou tropickou jízdu jste ještě nezažili. Dračí ovoce neboli „pitahaya“ zapadlo do autentické italské receptury lépe, než jsme doufali. Přesvědčte se sami.
Tip na vychutnání
Abyste si zmrzce opravdu pochutnali, doporučujeme ji nechat před podáváním cca 10-30min povolit při pokojové teplotě. Doba závisí na obsahu tuku a velikosti kelímku. Se zmrzlinou se tak nejen lépe pracuje, protože je mnohem krémovější, ale dokonce má i sladší chuť, než ta úplně zmrzlá.
Je možné ji přemístit i z mrazáku do lednice, kde změkne rovnoměrněji. Trvá to sice delší dobu a je potřeba si vzpomenout s předstihem, ale docílíte tak nejlepší konzistence.
Authentic Gelato Italiano: požitek z příchutí, o jakých se vám nesnilo
Dřív byste za ním museli do Neapole. Dnes ho máte doma na jeden klik. Podlehněte gelatu dle řemeslných italských receptur, které pro nás vymazlila královna zmrzlin Ľudmila Abrham.
Jaká tajemství se naučila od italských mistrů gelata? Zaprvé vždy využívá mléko od lokálních farmářů zpracované ještě za čerstva. Zadruhé k dochucení vybírá jedinečné suroviny z celého světa, ze kterých kouzlí příchutě, jaké byste nečekali ani v nejdivočejších snech.
Zmrzliny Authentic Gelato Italiano jsou vyráběny paní Ľudmilou s láskou a vášní. Jde o ruční práci, kdy každá zmrzlina projde něčími rukami, abyste si ji mohli v klidu domova vychutnat.
Zjistětě o garantce Ľudmile a výrobě Authentic Gelato Italiano víc v našem videu:
Parametry
Značka | Authentic |