Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Jihoamerický hovězí rump steak: libové maso z nejlepší části zadního hovězího protkané tenkými tukovými žilkami Jemná svalová vlákna propůjčují steaku křehkou konzistenci a tenké tukové žilky zas delikátní chuť. Povrch masa pokrývá slabá vrstva tuku, kterou doporučujeme před opékáním na několika místech naříznout, aby se steak nekroutil. PŮVOD MASA Řez z kýty a květové špičky plemene angus nebo hereford pocházející z Uruguaye v Jižní Americe.... Celý popis
Koupit za 220 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Authentic Rump steak 40 dní 300g
Doprava:
zdarma
Skladem
220 Kč
Koupit za 220 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Jihoamerický hovězí rump steak: libové maso z nejlepší části zadního hovězího protkané tenkými tukovými žilkami
Jemná svalová vlákna propůjčují steaku křehkou konzistenci a tenké tukové žilky zas delikátní chuť. Povrch masa pokrývá slabá vrstva tuku, kterou doporučujeme před opékáním na několika místech naříznout, aby se steak nekroutil.
PŮVOD MASA
Řez z kýty a květové špičky plemene angus nebo hereford pocházející z Uruguaye v Jižní Americe.
Tamní zvířata tráví celý život na pastvě, kde mají volný pohyb a dostatek trávy. Nejsou nijak uměle dokrmována.
GARANT KVALITY
Grilujte na světové úrovni se Steak Ambasadorem Markem Svobodou a jeho výběrem masa z Brazílie, Uruguaye a USA. Tajemství autentických amerických BBQ se naučil při školení Ambasadora US Beef v americkém Denveru. Dnes je u nás šíří jako Executive Chef a vedoucí Gastrostudia Bidfood. Steakové maso nechává zrát min. 40 dní mokrou cestou, tj. v nepropustných vakuových sáčcích. Maso přitom získá intenzivnější chuť a křehčí texturu, ale neztratí tolik váhy jako při suchém zrání.
Upozornění před otevřením
Typickým důsledkem mokrého zrání je silný zápach masa těsně po otevření balení. Žádnou paniku, je to normální. Maso stačí nechat na několik minut odvětrat a získá zpět výraznou červenou barvu i příjemnou masovou vůni.
Tip na přípravu
Alespoň 30 minut před tepelnou úpravou maso vyndejte z obalu a nechte odpočinout při pokojové teplotě. Maso potřete rostlinným olejem a vložte na rozpálenou suchou pánev, opékejte z každé strany 2-3 minuty (úprava medium rare/ medium). Přendejte z pánve na talíř, osolte, opepřete a nechte cca 5 minut odpočinout pod alobalem nebo druhým talířem.Tipy, jak správně propéct steak, se dočtete na našem blogu.
Jemná svalová vlákna propůjčují steaku křehkou konzistenci a tenké tukové žilky zas delikátní chuť. Povrch masa pokrývá slabá vrstva tuku, kterou doporučujeme před opékáním na několika místech naříznout, aby se steak nekroutil.
PŮVOD MASA
Řez z kýty a květové špičky plemene angus nebo hereford pocházející z Uruguaye v Jižní Americe.
Tamní zvířata tráví celý život na pastvě, kde mají volný pohyb a dostatek trávy. Nejsou nijak uměle dokrmována.
GARANT KVALITY
Grilujte na světové úrovni se Steak Ambasadorem Markem Svobodou a jeho výběrem masa z Brazílie, Uruguaye a USA. Tajemství autentických amerických BBQ se naučil při školení Ambasadora US Beef v americkém Denveru. Dnes je u nás šíří jako Executive Chef a vedoucí Gastrostudia Bidfood. Steakové maso nechává zrát min. 40 dní mokrou cestou, tj. v nepropustných vakuových sáčcích. Maso přitom získá intenzivnější chuť a křehčí texturu, ale neztratí tolik váhy jako při suchém zrání.
Upozornění před otevřením
Typickým důsledkem mokrého zrání je silný zápach masa těsně po otevření balení. Žádnou paniku, je to normální. Maso stačí nechat na několik minut odvětrat a získá zpět výraznou červenou barvu i příjemnou masovou vůni.
Tip na přípravu
Alespoň 30 minut před tepelnou úpravou maso vyndejte z obalu a nechte odpočinout při pokojové teplotě. Maso potřete rostlinným olejem a vložte na rozpálenou suchou pánev, opékejte z každé strany 2-3 minuty (úprava medium rare/ medium). Přendejte z pánve na talíř, osolte, opepřete a nechte cca 5 minut odpočinout pod alobalem nebo druhým talířem.Tipy, jak správně propéct steak, se dočtete na našem blogu.
Parametry
Výrobce | Authentic |