Příprava kávy je ve Frenchpressu velice jednoduchá. Namletou kávu stačí zalít vodou. Nikdy nezalívejte vroucí vodou. Při stlačení sítka tlačte velmi jemně. Frenchpress lze použít i na přípravu čaje. Nezapomeňte včas přelít nápoj, aby nedošlo k jeho přelouhování Konvice je z kvalitního borosilikátového skla a ušlechtilé nerezové oceli. Lze mýt v myčce. Při ručním mytí nepoužívejte ostrou stranu houbičky. Jakou hrubost mletí zvolit při přípravě kávy ve Frenchpressu? Káva by měla být namleta hruběji,... Celý popis
Koupit za 799 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Bialetti French Press s panáčkem 1L
Doprava:
49 Kč
Skladem
799 Kč
Koupit za 799 Kč
Bialetti French Press Preziosa – 1 l
Doprava:
59 Kč
Skladem
699 Kč
Koupit za 699 Kč
Bialetti French Press 1 l, panáček Bialetti
Doprava:
49 Kč
Skladem
699 Kč
Koupit za 699 Kč
Konvice na kávu Bialetti Coffee Press Preziosa 1l
Doprava:
69 Kč
Skladem
699 Kč
Koupit za 699 Kč
Bialetti French Press 1l s panáčkem Bialetti
Doprava:
69 Kč
Skladem
860 Kč
Koupit za 860 Kč
Popis
Příprava kávy je ve Frenchpressu velice jednoduchá. Namletou kávu stačí zalít vodou. Nikdy nezalívejte vroucí vodou. Při stlačení sítka tlačte velmi jemně. Frenchpress lze použít i na přípravu čaje. Nezapomeňte včas přelít nápoj, aby nedošlo k jeho přelouhování
Konvice je z kvalitního borosilikátového skla a ušlechtilé nerezové oceli. Lze mýt v myčce. Při ručním mytí nepoužívejte ostrou stranu houbičky.
Jakou hrubost mletí zvolit při přípravě kávy ve Frenchpressu?
Káva by měla být namleta hruběji, než do automatických kávovarů, a to kvůli mezerám v sítku. Hrubost můžeme přirovnat ke krupicovému cukru. S hrubostí ale můžete experimentovat stejně jako s dobou extrakce. Při jemnějším mletí zůstává v šálku na dně sedlina.
Konvice je z kvalitního borosilikátového skla a ušlechtilé nerezové oceli. Lze mýt v myčce. Při ručním mytí nepoužívejte ostrou stranu houbičky.
Jakou hrubost mletí zvolit při přípravě kávy ve Frenchpressu?
Káva by měla být namleta hruběji, než do automatických kávovarů, a to kvůli mezerám v sítku. Hrubost můžeme přirovnat ke krupicovému cukru. S hrubostí ale můžete experimentovat stejně jako s dobou extrakce. Při jemnějším mletí zůstává v šálku na dně sedlina.
Parametry
Výrobce | Bialetti |
Objem | 1000 ml |
Počet šálků | 8 |