Složení: olivy zelené* a černé* (30%), ocet*, hořčičné semínko*, voda, extra panenský olivový olej*, sůl. Bez konzervantu.*Suroviny pocházející z ekologického zemědělství. CZ-BIO-002. Průměrný obsah živin ve 100 g: Energetická hodnota: 1058 kJ / 257 kcal. Tuky 25 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 3,1 g. Sacharidy: 1,5 g, z toho cukry: 1,2 g. Bílkoviny: 4,1 g. Sůl: 5 g. Doporučujeme podávat k červenému masu, bílému masu, drůbeži (kuřeti, krůtě, králíkovi, huse), podávaným za studena i za tepla.... Celý popis
Koupit za 199 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Biohořčice s olivami
Doprava:
69 Kč
Skladem
199 Kč
Koupit za 199 Kč
Popis
Složení: olivy zelené* a černé* (30%), ocet*, hořčičné semínko*, voda, extra panenský olivový olej*, sůl. Bez konzervantu.*Suroviny pocházející z ekologického zemědělství. CZ-BIO-002.
Průměrný obsah živin ve 100 g: Energetická hodnota: 1058 kJ / 257 kcal. Tuky 25 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 3,1 g. Sacharidy: 1,5 g, z toho cukry: 1,2 g. Bílkoviny: 4,1 g. Sůl: 5 g.
Doporučujeme podávat k červenému masu, bílému masu, drůbeži (kuřeti, krůtě, králíkovi, huse), podávaným za studena i za tepla. K rybám grilovaným, pečeným, studeným uzeninám, šunce, k teplým párkům, klobásům. K přípravě octových omáček, ke studeným i teplým omáčkám.
Oliva je plodem olivovníku, jehož kolébkou je Asie. Kromě zelených oliv, které se sklízejí na podzim, existují i tmavé olivy sklízené začátkem prosince. Nejde o odlišnou odrůdu. Zelené olivy jsou jen nezralou formou oliv tmavých.
Vyrábí se z nich velmi kvalitní olivový olej a používají se také v různých jídlech. Kvality oliv a olivového oleje využívali již staří Řekové. Olivy mají podle vědců velmi kladný vliv na lidský organismus. Díky svým detioxidačním účinkům hrají velkou roli v boji proti stárnutí, civilizačním a srdečním chorobám, pomocí olivového oleje lze pomoci v léčbě mnohých kožních onemocnění. Zlepšují trávení a chuť k jídlu. Několik oliv před hlavním jídlem pomůže zvýšit hladinu žaludečních šťáv, a tak urychlit trávení. Také jsou výživné a dobré.
Průměrný obsah živin ve 100 g: Energetická hodnota: 1058 kJ / 257 kcal. Tuky 25 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 3,1 g. Sacharidy: 1,5 g, z toho cukry: 1,2 g. Bílkoviny: 4,1 g. Sůl: 5 g.
Doporučujeme podávat k červenému masu, bílému masu, drůbeži (kuřeti, krůtě, králíkovi, huse), podávaným za studena i za tepla. K rybám grilovaným, pečeným, studeným uzeninám, šunce, k teplým párkům, klobásům. K přípravě octových omáček, ke studeným i teplým omáčkám.
Oliva je plodem olivovníku, jehož kolébkou je Asie. Kromě zelených oliv, které se sklízejí na podzim, existují i tmavé olivy sklízené začátkem prosince. Nejde o odlišnou odrůdu. Zelené olivy jsou jen nezralou formou oliv tmavých.
Vyrábí se z nich velmi kvalitní olivový olej a používají se také v různých jídlech. Kvality oliv a olivového oleje využívali již staří Řekové. Olivy mají podle vědců velmi kladný vliv na lidský organismus. Díky svým detioxidačním účinkům hrají velkou roli v boji proti stárnutí, civilizačním a srdečním chorobám, pomocí olivového oleje lze pomoci v léčbě mnohých kožních onemocnění. Zlepšují trávení a chuť k jídlu. Několik oliv před hlavním jídlem pomůže zvýšit hladinu žaludečních šťáv, a tak urychlit trávení. Také jsou výživné a dobré.
Parametry
Výrobce | Opatství Nový Dvůr |
Hmotnost | 0 g |