BORMIOLI Talíř EBRO 23,5cm

98 %
(18 hodnocení)

Talíř na polévku 23,5 cm kolekce Ebro  Talíře a misky Ebro jsou také dobře stohovatelné čímž šetří místo na policích a opálové sklo je také velmi odolné proti poškrábání příborem či otlučení v myčkách a při běžném používání. Zůstávají tak dlouho jako nové. Vydrží i lecjaký menší pád na zem. Použití v myčkách a mikrovlnných troubách Absence pórovitosti (dokonale hladký povrch) v opálovém skle brání vstřebávání cizích látek, což zajišťuje maximální hygienu, na talíři neulpívají pachy ani špína. Je... Celý popis

Koupit za 59 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Talíř na polévku 23,5 cm kolekce Ebro 

Talíře a misky Ebro jsou také dobře stohovatelné čímž šetří místo na policích a opálové sklo je také velmi odolné proti poškrábání příborem či otlučení v myčkách a při běžném používání. Zůstávají tak dlouho jako nové. Vydrží i lecjaký menší pád na zem.
Použití v myčkách a mikrovlnných troubách
Absence pórovitosti (dokonale hladký povrch) v opálovém skle brání vstřebávání cizích látek, což zajišťuje maximální hygienu, na talíři neulpívají pachy ani špína. Je tedy velmi snadné udržet nádobí v dokonalé čistotě.

Porovnání opálového skla a klasického porcelánu

Předně jsou talíře z opálového skla levnější. Jsou vyrobeny v EU což u porcelánu v této cenové kategorii říci určitě nelze. Jsou velmi lehké a manipulaci zvládne i malé dítě. Jsou sněhově bílé, velmi snadno se čistí a neulpívají na nich zbytky jídel a pachů. Také poškrábat je a rozbít je těžší než u levného porcelánu.
Jako nevýhodu talířů a nádobí z opálového skla lze považovat jejich rozšířenost – prostě má je každý. Díky výhodám se lze s tímto nádobím setkat v restauracích, školních a nemocničních jídelnách a v každém druhém bufetu. Pro slavnostní servírování tedy vhodné spíše nejsou, ale pro běžné – velmi intenzivní a časté využití jsou ideální.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Vetro
Materiál sklo
Průměr 23.5 cm