Hořká belgická čokoláda Callebaut do čokoládové fontány a pro čokoládové fondue - pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoz čokoládové fontány doporučujeme použití luxusní belgické čokolády Callebaut. Lze použít i jiné druhy čokolády, ale ochudíte se tím o jedinečnou chuť a vůni belgické čokolády, která je považována za nejlepší na světě. Tato čokoláda má vyjímečné vlastnosti a lépe teče, než jiné druhy čokolády. Je to dáno vyšším obsahem kakaového másla, které je v běžných čokoládách nahrazováno... Celý popis

Koupit za 1 298 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Hořká belgická čokoláda Callebaut do čokoládové fontány a pro čokoládové fondue - pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoz čokoládové fontány doporučujeme použití luxusní belgické čokolády Callebaut. Lze použít i jiné druhy čokolády, ale ochudíte se tím o jedinečnou chuť a vůni belgické čokolády, která je považována za nejlepší na světě. Tato čokoláda má vyjímečné vlastnosti a lépe teče, než jiné druhy čokolády. Je to dáno vyšším obsahem kakaového másla, které je v běžných čokoládách nahrazováno rostlinnými tuky a pro použití v čokoládové fontáně je třeba normální čokoládu upravovat do patřičné konzistence přidáváním oleje. To při malých zkušenostech s přípravou čokolády pro fontánu může vést ke zničení celého připravovaného množství čokolády. Použitím nevhodné nebo nevhodně namíchané čokolády může být čokoládová fontána také nevratně poškozena.

Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátory: sójový lecitin, přírodní vanilka. Může obsahovat mléko.

Obsah kakaa: 57,6 %

Hmotnost: 2,5 kg

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2406 kJ (575 kcal); tuky 41 g (z toho nasycené mastné kyseliny 25 g); sacharidy 42 g (z toho cukry 40 g); bílkoviny 4,8 g; sůl 0,01 g.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Callebaut
Hmotnost 2500 g
Druh čokolády hořké