Clearspring Miso pasta se sníženým obsahem soli  BIO 270 g Nepasterizovaná pasta z fermentovaných sójových bobů se sníženým obsahem soli. Miso pasta je vhodná k přípravě japonské polévky Miso nebo i k dochucení různých omáček a salátů. Složení: Sójové boby* 43 %, fermentovaná rýže*, hnědá rýže*, mořská sůl (13 %), voda. * = z kontrolovaného ekologického zemědělství (bio) Použití: Rozmíchejte v trošce vody a přidejte do pokrmu v závěrečné fázi přípravy. Vhodná k přípravě japonské polévky Miso... Celý popis

Koupit za 207 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Clearspring Miso pasta se sníženým obsahem soli  BIO 270 g

Nepasterizovaná pasta z fermentovaných sójových bobů se sníženým obsahem soli. Miso pasta je vhodná k přípravě japonské polévky Miso nebo i k dochucení různých omáček a salátů.

Složení: Sójové boby* 43 %, fermentovaná rýže*, hnědá rýže*, mořská sůl (13 %), voda.
* = z kontrolovaného ekologického zemědělství (bio)

Použití: Rozmíchejte v trošce vody a přidejte do pokrmu v závěrečné fázi přípravy. Vhodná k přípravě japonské polévky Miso nebo i k dochucení různých omáček a salátů. Určena k přímo konzumaci.

Skladování: Skladujte v chladu. Miso je živý produkt a pokračující fermentace může způsobit vyboulení víčka, což není na závadu. Na produktu se také může vlivem působení vzduchu objevit nezávadný bílý kvasinkový potah, který lze odstranit.

 

Upozornění: Společnost Clearspring zaručuje dodávky nejlepšího bio miso z Japonska. Miso je autentické veganské fermentované jídlo, které se v Japonsku vyrábí od 8. století. V mnoha pokrmech a polévkách se ho zde denně zkonzumuje více než 1 000 tun. Kvůli vysoké poptávce po miso od společnosti Clearspring je výroba bio miso nasmlouvaná u několika výrobců z různých regionů Japonska. Všechny tato misa se vyrábí podle tradičních receptur za použití nejlepších možných bio ingrediencí, ale protože je miso živý výrobek, jeho chuť, barva a konzistence se budou mírně lišit v závislosti na regionu a ročním období. Světlejší miso často pochází z jihu, kde je kvůli teplejšímu klimatu kratší doba zrání než v severních oblastech, kde obvykle vzniká miso tmavší. Občas však miso může přirozeně fermentovat přímo ve sklenici, díky čemuž barva miso v průběhu času postupně ztmavne. Toto probíhající zrání může také způsobit vyboulení víka, ale můžete si být jisti, že produkt je stále chutný a nezávadný. Chcete-li tuto fermentaci zpomalit, jednoduše výrobek uchovávejte v chladu.
Nepasterizovaná pasta z fermentovaných sójových bobů se sníženým obsahem soli. Miso pasta je vhodná k přípravě japonské polévky Miso nebo i k dochucení různých omáček a salátů.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Clearspring