Harissa chilli pasta Harrisa je velmi pálivá pasta z červených chilli papriček ochucená česnekem, koriandrem, kmínem a solí. Také se přezdívá kečupem středního východu. Harissa se přidává do pokrmů ke zvýraznění chutí a používá se jako koření. Tradičně se používá k dochucení kuskusu nebo k marinování jehněčího, kuřecího masa nebo ryb. Hodí se však i ke grilovaným masům nebo při přípravě omáček. Zkuste přidat lžíci harissy ke guláši, natřít do hamburgeru, použít k marinování kuřete nebo okořenit... Celý popis

Koupit za 65 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Harissa chilli pasta

Harrisa je velmi pálivá pasta z červených chilli papriček ochucená česnekem, koriandrem, kmínem a solí. Také se přezdívá kečupem středního východu. Harissa se přidává do pokrmů ke zvýraznění chutí a používá se jako koření.

Tradičně se používá k dochucení kuskusu nebo k marinování jehněčího, kuřecího masa nebo ryb. Hodí se však i ke grilovaným masům nebo při přípravě omáček. Zkuste přidat lžíci harissy ke guláši, natřít do hamburgeru, použít k marinování kuřete nebo okořenit rajčatovou omáčku.

Složení

Červená paprika 87%, česnek, koriandr, kmín, sůl, kyselina citronová E330

Skladujte v suchu a chladu.

Výživové údaje na 100 g

Energie
302kJ / 72 kcal

Tuky
1,0 g

    z toho nasycené mastné kyseliny
0,5 g

Sacharidy
11,0 g

    z toho cukry
6,9 g

Bílkoviny
2,9 g

Sůl
1,7 g

Země původu

Tunisko

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce la Perle du Sahara
Druh chilli