hom mali jasmínová rýže ze severu thajska Jasmínová rýže Royal Umbrella je považována za jednu z nejlepších a nejchutnějších jasmínových rýží na světě. Je pěstována na úrodných rýžových polích na severu Thajska odkud také pochází označení Hom Mali. V thajštině znamená Hom Mali "bílá květina" a nazývá se tak původní vonná rýže právě ze severu Thajska. Tato rýže má jedinečné aroma připomínající jasmínové květy. Když Thajci uvidí královský deštník (Royal Umbrella), okamžitě si vybaví svého krále a... Celý popis
Koupit za 789 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
hom mali jasmínová rýže ze severu thajska
Jasmínová rýže Royal Umbrella je považována za jednu z nejlepších a nejchutnějších jasmínových rýží na světě. Je pěstována na úrodných rýžových polích na severu Thajska odkud také pochází označení Hom Mali. V thajštině znamená Hom Mali "bílá květina" a nazývá se tak původní vonná rýže právě ze severu Thajska. Tato rýže má jedinečné aroma připomínající jasmínové květy.
Když Thajci uvidí královský deštník (Royal Umbrella), okamžitě si vybaví svého krále a jeho rodinu, protože tento královský deštník je často vidět jako symbol po boku a na vrcholu královského trůnu.
Značka Royal Umbrella je symbolem 100% thajské jasmínové rýže prvotřídní kvality. Pokud tedy chcete své rodině a přátelům naservírovat jednu z nejlepších jasmínových rýží na světě Royal Umbrella je toho zárukou.
Royal Umbrella je držitelem mnoha světových ocenění
Cena za nejlepší rýži na světě 2009
Ocenění Trusted Brand Gold 2010 – Singapur
Cena thajského premiéra
Superbrands Thailand 2005, 2006
Superbrands Singapore 2003, 2004, 2005, 2006
Velkým podporovatelem rýže Royal Umbrella je slavná restaurace Golden Century Chinese Seafood v Sydney. Jejich lahodné pokrmy můžete ochutnat právě s jasmínovou rýží Royal Umbrella.
Připravte si jasmínovou rýži jako profesionál
Potřebné množství jasmínové rýže důkladně propláchněte pod tekoucí vodou. Tím se zbavíte přebytečného škrobu a zlepšíte její texturu. Poměr vody a rýže je zpravidla 1:1,5. Přidejte do hrnce s vodou a rýží mírné množství soli. Solení vody pomáhá zvýraznit chuť jasmínové rýže.
Jakmile voda začne vřít, snižte teplotu na střední nebo mírnou teplotu. Nechte rýži vařit bez pokličky, aby voda jen probublávala. Tím se zajistí, že rýže nezůstane příliš mokrá ani příliš suchá. Takto vařte rýži po dobu přibližně 15 minut.
Po uplynutí 15 minut nechte rýži ještě asi 5-10 minut odstát pod pokličkou. Tím se zajistí dokončení procesu vaření a rýže se bude krásně rozplývat. Před podáváním jemně rýži promíchejte vidličkou, abyste uvolnili její strukturu a zajistili rovnoměrné rozložení vlhkosti. Jasmínovou rýži můžete nyní podávat jako samostatné jídlo nebo jako přílohu k různým pokrmům.
Složení
100% Jasmínová rýže
Země původu
Thajsko
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Jasmínová rýže Royal Umbrella je považována za jednu z nejlepších a nejchutnějších jasmínových rýží na světě. Je pěstována na úrodných rýžových polích na severu Thajska odkud také pochází označení Hom Mali. V thajštině znamená Hom Mali "bílá květina" a nazývá se tak původní vonná rýže právě ze severu Thajska. Tato rýže má jedinečné aroma připomínající jasmínové květy.
Když Thajci uvidí královský deštník (Royal Umbrella), okamžitě si vybaví svého krále a jeho rodinu, protože tento královský deštník je často vidět jako symbol po boku a na vrcholu královského trůnu.
Značka Royal Umbrella je symbolem 100% thajské jasmínové rýže prvotřídní kvality. Pokud tedy chcete své rodině a přátelům naservírovat jednu z nejlepších jasmínových rýží na světě Royal Umbrella je toho zárukou.
Royal Umbrella je držitelem mnoha světových ocenění
Cena za nejlepší rýži na světě 2009
Ocenění Trusted Brand Gold 2010 – Singapur
Cena thajského premiéra
Superbrands Thailand 2005, 2006
Superbrands Singapore 2003, 2004, 2005, 2006
Velkým podporovatelem rýže Royal Umbrella je slavná restaurace Golden Century Chinese Seafood v Sydney. Jejich lahodné pokrmy můžete ochutnat právě s jasmínovou rýží Royal Umbrella.
Připravte si jasmínovou rýži jako profesionál
Potřebné množství jasmínové rýže důkladně propláchněte pod tekoucí vodou. Tím se zbavíte přebytečného škrobu a zlepšíte její texturu. Poměr vody a rýže je zpravidla 1:1,5. Přidejte do hrnce s vodou a rýží mírné množství soli. Solení vody pomáhá zvýraznit chuť jasmínové rýže.
Jakmile voda začne vřít, snižte teplotu na střední nebo mírnou teplotu. Nechte rýži vařit bez pokličky, aby voda jen probublávala. Tím se zajistí, že rýže nezůstane příliš mokrá ani příliš suchá. Takto vařte rýži po dobu přibližně 15 minut.
Po uplynutí 15 minut nechte rýži ještě asi 5-10 minut odstát pod pokličkou. Tím se zajistí dokončení procesu vaření a rýže se bude krásně rozplývat. Před podáváním jemně rýži promíchejte vidličkou, abyste uvolnili její strukturu a zajistili rovnoměrné rozložení vlhkosti. Jasmínovou rýži můžete nyní podávat jako samostatné jídlo nebo jako přílohu k různým pokrmům.
Složení
100% Jasmínová rýže
Země původu
Thajsko
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Parametry
Výrobce | Royal Umbrella |