Univerzální a všestranný smetanový sýr pro všechny možné přípravy. Svěží lehce nakyslá chuť v kombinaci se smetanovou konzistencí je perfektním základem pro váš cheesecake, protože nabízí stálou kvalitu a stálost. Také se dobře mísí s jinými surovinami, takže ho můžete použít jak v teplé, tak studené kuchyni, sladké nebo slané. S Debic cream cheese je možné všechno, protože společnosti Debic se při jeho vyrobě opírá o bohaté zkušenosti v profesionální oblasti použití. Svěží, lehce nakyslý a hladký... Celý popis
Koupit za 408 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
DEBIC CREAM CHEESE 1,5kg
Doprava:
zdarma
Skladem
408 Kč
Koupit za 408 Kč
Popis
Univerzální a všestranný smetanový sýr pro všechny možné přípravy.
Svěží lehce nakyslá chuť v kombinaci se smetanovou konzistencí je perfektním základem pro váš cheesecake, protože nabízí stálou kvalitu a stálost. Také se dobře mísí s jinými surovinami, takže ho můžete použít jak v teplé, tak studené kuchyni, sladké nebo slané. S Debic cream cheese je možné všechno, protože společnosti Debic se při jeho vyrobě opírá o bohaté zkušenosti v profesionální oblasti použití.
Svěží, lehce nakyslý a hladký smetanový sýr. Perfektní pro studenou i teplou přípravu, sladké i slané variace, nebo jako náplň či pomazánka.
Uchovávejte v chladu. Po otevření uchovávejte v ledničce (max. +7 °C) a spotřebujte během několika dnů.
Optimální teplota pro zpracování je mezi +2 °C a +7 °C.
Zamezte teplotním výkyvům.
Můžete mrazit
Složení: měkký sýr; sůl; stabilizátor: karubin.
Alergeny: 7 - mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Země původu: Belgie
Výživové údaje na 100g:
- Energetická hodnota: 949,0/230,0
- Tuky: 21,7 g
- Sacharidy: 2,8 g
- Bílkoviny: 5,3 g
- Sůl: 0,8 g
-----------------------------------------------------
RECEPTY:
Red velvet finger
- 110 g Basis Cake ( nebo Piškot světlý )
- 35 g Vaječná melanž
- 35 g olej slunečnicový
- 35 g podmáslí zakysané
- 2 g Compound Irská káva
- 3 g kakao práškové
- 2 g červená barva
Korpus:
Všechny suroviny mícháme lyrou po dobu 4 min.
Těsto rozdělíme do formiček na eklérky a pečeme
cca 20-25 min. na 140°C.
Poleva:
80 g Arabesque Blanc 29
20 g olej slunečnicový
20 g nasekané mandle
Rozpustíme Arabesque 29, smícháme s olejem a
přidáme sekané mandle.
Náplň:
55 g Debic máslo tradiční
100 g Debic Cream Cheese
50 g Cukr moučkový
1/4 citrón (šťáva a kůra)
65 g Vaječný žloutek
100 g Milram šlehačka 35%
Vyšleháme máslo s cukrem moučka, přidáme Debic
Cream Cheese s citronovou šťávou a kůrou a došleháme.
Kompletace:
Hotové korpusy dáme zamrazit, mražené
kousky namáčíme v polevě. Zdobíme připraveným krémem
a dekorujeme granátovým jablkem a chilli nitěmi.
-------------------------------------------------------------------------------------
Cheasecake
Korpus:
- 150 g Mamas Pie
- 40 g Debic máslo tradiční
- 10 g voda
- 50 g Debic máslo tradiční
Smícháme dohromady Mamas Pie, vodu a 40 g
másla, dokud se nespojí v pevné těsto. Těsto rozválíme na
plát a pečeme na 180°C cca 12-15 min.
Náplň:
- 600 g Debic Cream Cheese
- 120 g cukr moučkový
- 30 g cukr krupice
- 20 g škrob kukuřičný
- 1/4 limetka (štáva a kůra)
- 110 g Vaječná melanž
- 20 g Vaječný žloutek
- 100 g Milram šlehačka 35%
Do krémového sýra prosejeme moučkový cukr a
přidáme šťávu a kůru ze čtvrtky limetky. Zvlášť smícháme cukr
krupici s kukuřičným škrobem a přidáme k připravené směsi.
Mícháme lyrou a postupně přidáváme vajíčka a žloutky.
Nakonec dodáme smetanu a hmotu mícháme, dokud
nevznikne hladký krém.
Kompletace:
Upečený korpus rozdrtíme.
Do rozdrcených drobečků přidáme rozpuštěné máslo.
Vzniklou hmotu upěchujeme do formy o průměru
20 cm, kterou jsme obalili alobalem. Necháme
ztuhnout v lednici. Poté naplníme hotovým krémem.
Svěží lehce nakyslá chuť v kombinaci se smetanovou konzistencí je perfektním základem pro váš cheesecake, protože nabízí stálou kvalitu a stálost. Také se dobře mísí s jinými surovinami, takže ho můžete použít jak v teplé, tak studené kuchyni, sladké nebo slané. S Debic cream cheese je možné všechno, protože společnosti Debic se při jeho vyrobě opírá o bohaté zkušenosti v profesionální oblasti použití.
Svěží, lehce nakyslý a hladký smetanový sýr. Perfektní pro studenou i teplou přípravu, sladké i slané variace, nebo jako náplň či pomazánka.
Uchovávejte v chladu. Po otevření uchovávejte v ledničce (max. +7 °C) a spotřebujte během několika dnů.
Optimální teplota pro zpracování je mezi +2 °C a +7 °C.
Zamezte teplotním výkyvům.
Můžete mrazit
Složení: měkký sýr; sůl; stabilizátor: karubin.
Alergeny: 7 - mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Země původu: Belgie
Výživové údaje na 100g:
- Energetická hodnota: 949,0/230,0
- Tuky: 21,7 g
- Sacharidy: 2,8 g
- Bílkoviny: 5,3 g
- Sůl: 0,8 g
-----------------------------------------------------
RECEPTY:
Red velvet finger
- 110 g Basis Cake ( nebo Piškot světlý )
- 35 g Vaječná melanž
- 35 g olej slunečnicový
- 35 g podmáslí zakysané
- 2 g Compound Irská káva
- 3 g kakao práškové
- 2 g červená barva
Korpus:
Všechny suroviny mícháme lyrou po dobu 4 min.
Těsto rozdělíme do formiček na eklérky a pečeme
cca 20-25 min. na 140°C.
Poleva:
80 g Arabesque Blanc 29
20 g olej slunečnicový
20 g nasekané mandle
Rozpustíme Arabesque 29, smícháme s olejem a
přidáme sekané mandle.
Náplň:
55 g Debic máslo tradiční
100 g Debic Cream Cheese
50 g Cukr moučkový
1/4 citrón (šťáva a kůra)
65 g Vaječný žloutek
100 g Milram šlehačka 35%
Vyšleháme máslo s cukrem moučka, přidáme Debic
Cream Cheese s citronovou šťávou a kůrou a došleháme.
Kompletace:
Hotové korpusy dáme zamrazit, mražené
kousky namáčíme v polevě. Zdobíme připraveným krémem
a dekorujeme granátovým jablkem a chilli nitěmi.
-------------------------------------------------------------------------------------
Cheasecake
Korpus:
- 150 g Mamas Pie
- 40 g Debic máslo tradiční
- 10 g voda
- 50 g Debic máslo tradiční
Smícháme dohromady Mamas Pie, vodu a 40 g
másla, dokud se nespojí v pevné těsto. Těsto rozválíme na
plát a pečeme na 180°C cca 12-15 min.
Náplň:
- 600 g Debic Cream Cheese
- 120 g cukr moučkový
- 30 g cukr krupice
- 20 g škrob kukuřičný
- 1/4 limetka (štáva a kůra)
- 110 g Vaječná melanž
- 20 g Vaječný žloutek
- 100 g Milram šlehačka 35%
Do krémového sýra prosejeme moučkový cukr a
přidáme šťávu a kůru ze čtvrtky limetky. Zvlášť smícháme cukr
krupici s kukuřičným škrobem a přidáme k připravené směsi.
Mícháme lyrou a postupně přidáváme vajíčka a žloutky.
Nakonec dodáme smetanu a hmotu mícháme, dokud
nevznikne hladký krém.
Kompletace:
Upečený korpus rozdrtíme.
Do rozdrcených drobečků přidáme rozpuštěné máslo.
Vzniklou hmotu upěchujeme do formy o průměru
20 cm, kterou jsme obalili alobalem. Necháme
ztuhnout v lednici. Poté naplníme hotovým krémem.