DEBIC CREAM CHEESE 1500 g

0 %
(0 hodnocení)

Univerzální a všestranný smetanový sýr pro všechny možné přípravy. Svěží lehce nakyslá chuť v kombinaci se smetanovou konzistencí je perfektním základem pro váš cheesecake, protože nabízí stálou kvalitu a stálost. Také se dobře mísí s jinými surovinami, takže ho můžete použít jak v teplé, tak studené kuchyni, sladké nebo slané. S Debic cream cheese je možné všechno, protože společnosti Debic se při jeho vyrobě opírá o bohaté zkušenosti v profesionální oblasti použití. Svěží, lehce nakyslý a hladký... Celý popis

Koupit za 408 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Univerzální a všestranný smetanový sýr pro všechny možné přípravy.

Svěží lehce nakyslá chuť v kombinaci se smetanovou konzistencí je perfektním základem pro váš cheesecake, protože nabízí stálou kvalitu a stálost. Také se dobře mísí s jinými surovinami, takže ho můžete použít jak v teplé, tak studené kuchyni, sladké nebo slané. S Debic cream cheese je možné všechno, protože společnosti Debic se při jeho vyrobě opírá o bohaté zkušenosti v profesionální oblasti použití.

Svěží, lehce nakyslý a hladký smetanový sýr. Perfektní pro studenou i teplou přípravu, sladké i slané variace, nebo jako náplň či pomazánka.

Uchovávejte v chladu. Po otevření uchovávejte v ledničce (max. +7 °C) a spotřebujte během několika dnů.

Optimální teplota pro zpracování je mezi +2 °C a +7 °C.

Zamezte teplotním výkyvům.

Můžete mrazit

Složení: měkký sýr; sůl; stabilizátor: karubin.

Alergeny: 7 - mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Země původu: Belgie

Výživové údaje na 100g:

- Energetická hodnota:    949,0/230,0

- Tuky:    21,7 g

- Sacharidy:    2,8 g

- Bílkoviny:    5,3 g

- Sůl:    0,8 g

-----------------------------------------------------

RECEPTY:

Red velvet finger

- 110 g Basis Cake ( nebo Piškot světlý ) 

- 35 g Vaječná melanž

- 35 g olej slunečnicový

- 35 g podmáslí zakysané

- 2 g Compound Irská káva

- 3 g kakao práškové

- 2 g červená barva

Korpus:

Všechny suroviny mícháme lyrou po dobu 4 min.

Těsto rozdělíme do formiček na eklérky a pečeme

cca 20-25 min. na 140°C.

Poleva:

80 g Arabesque Blanc 29

20 g olej slunečnicový

20 g nasekané mandle

Rozpustíme Arabesque 29, smícháme s olejem a

přidáme sekané mandle.

Náplň:

55 g Debic máslo tradiční

100 g Debic Cream Cheese

50 g Cukr moučkový

1/4 citrón (šťáva a kůra)

65 g Vaječný žloutek

100 g Milram šlehačka 35%

Vyšleháme máslo s cukrem moučka, přidáme Debic

Cream Cheese s citronovou šťávou a kůrou a došleháme.

Kompletace:

Hotové korpusy dáme zamrazit, mražené

kousky namáčíme v polevě. Zdobíme připraveným krémem

a dekorujeme granátovým jablkem a chilli nitěmi.

-------------------------------------------------------------------------------------

 

Cheasecake

Korpus:

- 150 g Mamas Pie

- 40 g Debic máslo tradiční

- 10 g voda

- 50 g Debic máslo tradiční

Smícháme dohromady Mamas Pie, vodu a 40 g

másla, dokud se nespojí v pevné těsto. Těsto rozválíme na

plát a pečeme na 180°C cca 12-15 min.

Náplň:

- 600 g Debic Cream Cheese

- 120 g cukr moučkový

- 30 g cukr krupice

- 20 g škrob kukuřičný

- 1/4 limetka (štáva a kůra)

- 110 g Vaječná melanž

- 20 g Vaječný žloutek

- 100 g Milram šlehačka 35%

Do krémového sýra prosejeme moučkový cukr a

přidáme šťávu a kůru ze čtvrtky limetky. Zvlášť smícháme cukr

krupici s kukuřičným škrobem a přidáme k připravené směsi.

Mícháme lyrou a postupně přidáváme vajíčka a žloutky.

Nakonec dodáme smetanu a hmotu mícháme, dokud

nevznikne hladký krém.

Kompletace:

Upečený korpus rozdrtíme.

Do rozdrcených drobečků přidáme rozpuštěné máslo.

Vzniklou hmotu upěchujeme do formy o průměru

20 cm, kterou jsme obalili alobalem. Necháme

ztuhnout v lednici. Poté naplníme hotovým krémem.

 
Zobrazit více