Medovina. Originální. Bez příchutě. Ta pravá. "Snad odjakživa si pamatuji, že takový svatý nápoj všech včelařů byla medovina. A nejen včelařů, pro svoji úžasnou chuť plnou medu, bylin a koření dostala medovina nejednoho smrtelníka. Problém je však ten, že málokdo dnes umí vyrobit opravdu dobrou medovinu z opravdu kvalitního medu. Avšak medovina, kterou vám tímto představuji, je opravdový skvost. Její kvalitu poznáte už na první ochutnání. Je opravdu vyvážená a velmi dobrá, plná chutí a vůní, které... Celý popis

Koupit za 225 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Medovina. Originální. Bez příchutě. Ta pravá.
"Snad odjakživa si pamatuji, že takový svatý nápoj všech včelařů byla medovina. A nejen včelařů, pro svoji úžasnou chuť plnou medu, bylin a koření dostala medovina nejednoho smrtelníka. Problém je však ten, že málokdo dnes umí vyrobit opravdu dobrou medovinu z opravdu kvalitního medu.
Avšak medovina, kterou vám tímto představuji, je opravdový skvost. Její kvalitu poznáte už na první ochutnání. Je opravdu vyvážená a velmi dobrá, plná chutí a vůní, které má medovina obsahovat. Tak se pojďte posadit, vypněte myšlenky, odsuňte starosti a přiťukněte si se mnou na zdraví." včelař Ondra
 

 
Jaká je chuť originální medoviny?
"Chuť je taková, že prostě...to musíte ochutnat. Je plná medu a 14 druhů bylin, které byly do medoviny přidány. Chuť medoviny ORIGINAL je taková, jaká má medovina bez příchutě být. Z tohoto důvodu ji ocení nejvíce gurmáni milující klasiku. Je to poctivá domácí medovina od včelaře z Vysočiny, co  víc o ní mohu říci? U nás má čestné místo na každé slavnostní události nebo jen jako zakončení dne." včelař Ondra
 

 
Jaké má složení a obsah alkoholu?
Obsahuje 13% alkoholu.
Složení: voda, med, směs bylin a koření
 

 
Jak si vychutnat medovinu?
Medovina je nejlepší v zimě ohřátá a v létě příjemně vychlazená. To je na medovině kouzelné podobně jako na vínu. V létě doporučuji medovinu vychladit na takových 14 - 16 stupňů celsia. Poté se velmi příjemně pije v takový pěkný letní podvečer.
V zimě pak medovinu můžeme zahřát a ta pak na oplátku příjemně zahřeje nás. Doporučuji ohřívat pozvolna na teplotu maximálně (a to je opravdu strop) do 60 stupňů celsia. V žádném případě nesmí medovina dojít do bodu varu, zničila by se.
Podávejte ji tedy v momentě, kdy z hrnce začne lehce vycházet pára. 
 
Dobrou chuť! :-)
Zobrazit více

Parametry

Výrobce ČeskejMed