GRIZLY Mandlová mouka 1000 g Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Vyrábí se z loupaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Mandle obsahují bílkoviny a nenasycené mastné kyseliny. Navíc mají vitaminy a minerální látky. Použití: Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů, cukroví, krémů a dezertů. Můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko, domácí marcipán nebo oblíbené makronky. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze částečně... Celý popis
Koupit za 194 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
GRIZLY Mandlová mouka 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
194 Kč
Koupit za 194 Kč
GRIZLY Mandlová mouka 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
299 Kč
Koupit za 299 Kč
Grizly Mandlová mouka 1000 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
274 Kč
Koupit za 274 Kč
Grizly Mandlová mouka 1000 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
274 Kč
Koupit za 274 Kč
Popis
GRIZLY Mandlová mouka 1000 g
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Vyrábí se z loupaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Mandle obsahují bílkoviny a nenasycené mastné kyseliny. Navíc mají vitaminy a minerální látky.
Použití: Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů, cukroví, krémů a dezertů. Můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko, domácí marcipán nebo oblíbené makronky. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze částečně nahradit běžnou mouku.
Zajímavé recepty a nápady na pečení také naleznete v našem magazínu.
Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody
Složení: Jádra loupaných mandlí najemno mletá 100%
Země původu: USA, Španělsko
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Mandlová mouka je vyrobena z loupaných mandlí, které jsou namlety do velmi jemné konzistence. Je jednou z nejoblíbenějších ingrediencí zdravého či zcela bezlepkového pečení. Kromě toho si z ní můžete vyrobit i výborné domácí makronky.
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Vyrábí se z loupaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Mandle obsahují bílkoviny a nenasycené mastné kyseliny. Navíc mají vitaminy a minerální látky.
Použití: Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů, cukroví, krémů a dezertů. Můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko, domácí marcipán nebo oblíbené makronky. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze částečně nahradit běžnou mouku.
Zajímavé recepty a nápady na pečení také naleznete v našem magazínu.
Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody
Složení: Jádra loupaných mandlí najemno mletá 100%
Země původu: USA, Španělsko
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Mandlová mouka je vyrobena z loupaných mandlí, které jsou namlety do velmi jemné konzistence. Je jednou z nejoblíbenějších ingrediencí zdravého či zcela bezlepkového pečení. Kromě toho si z ní můžete vyrobit i výborné domácí makronky.
Parametry
Výrobce | Grizly |
Množství | 1000 g |
Druh | mandlové |