GRIZLY Himálajská sůl růžová jemná 1000 g Himálajská sůl, známá v oblasti původu jako "bílé zlato" Typické růžové zbarvení je důsledkem malého množství oxidu železa (rez). Obvykle se tato sůl prodává jako hrubozrnná, ale můžete ji také koupit v jemně namleté formě nebo ve velkých blocích, které mohou být použity k unikátním způsobům servírování kulinářských specialit. Bez ohledu na formu, ceněné přínosy soli jsou vždy k dispozici. Situace v konzumaci soli v ČR: Průměrná denní spotřeba je u nás... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Grizly Himálajská sůl růžová jemná – 1000 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Grizly himalájská sůl růžová jemná 1 kg
Doprava:
59 Kč
Skladem
32 Kč
Koupit za 32 Kč
GRIZLY Himalájská sůl růžová jemná 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
31 Kč
Koupit za 31 Kč
Popis
GRIZLY Himálajská sůl růžová jemná 1000 g
Himálajská sůl, známá v oblasti původu jako "bílé zlato" Typické růžové zbarvení je důsledkem malého množství oxidu železa (rez). Obvykle se tato sůl prodává jako hrubozrnná, ale můžete ji také koupit v jemně namleté formě nebo ve velkých blocích, které mohou být použity k unikátním způsobům servírování kulinářských specialit. Bez ohledu na formu, ceněné přínosy soli jsou vždy k dispozici.
Situace v konzumaci soli v ČR: Průměrná denní spotřeba je u nás 12 g. Ve zpracovaných potravinách je "schováno" velké množství soli, které si většina lidí nepřipouští. Statistika uvádí, že právě v těchto skrytých zdrojích přijímáme až 80% soli. Pro připomenutí si tedy dovolím uvést ty nejvýznamnější: sýry (zvláště ty tavené), uzeniny, nakládané potraviny, instantní jídla, dochucovadla a některé minerální vody. Dále víme, že jen asi 10 % připadá na přídavek soli při vaření a dosolování a 10 % soli obsahují potraviny přirozeně.
-
Administrativní zařazení: Sůl himálajská jedlá kamenná
-
Složení: Sůl himálajská 100%
-
Skladování: v teplotách od 20-45 °C a vlhkosti vzduchu od 54-87 %.
-
Země původu: Pakistán
-
Balení: vakuované
Himálajská sůl, známá v oblasti původu jako "bílé zlato" Typické růžové zbarvení je důsledkem malého množství oxidu železa (rez). Obvykle se tato sůl prodává jako hrubozrnná, ale můžete ji také koupit v jemně namleté formě nebo ve velkých blocích, které mohou být použity k unikátním způsobům servírování kulinářských specialit. Bez ohledu na formu, ceněné přínosy soli jsou vždy k dispozici.
Situace v konzumaci soli v ČR: Průměrná denní spotřeba je u nás 12 g. Ve zpracovaných potravinách je "schováno" velké množství soli, které si většina lidí nepřipouští. Statistika uvádí, že právě v těchto skrytých zdrojích přijímáme až 80% soli. Pro připomenutí si tedy dovolím uvést ty nejvýznamnější: sýry (zvláště ty tavené), uzeniny, nakládané potraviny, instantní jídla, dochucovadla a některé minerální vody. Dále víme, že jen asi 10 % připadá na přídavek soli při vaření a dosolování a 10 % soli obsahují potraviny přirozeně.
-
Administrativní zařazení: Sůl himálajská jedlá kamenná
-
Složení: Sůl himálajská 100%
-
Skladování: v teplotách od 20-45 °C a vlhkosti vzduchu od 54-87 %.
-
Země původu: Pakistán
-
Balení: vakuované
Parametry
Výrobce | Grizly |
Hmotnost | 1000 g |
Druh | himalájská |
Jemné | ano |