Mandlová mouka se vyrábí z sladkých mandlí natural. Je vhodná jako náhrada klasické mouky pro bezlepkovou dietu, vegany i vegetariány. Skvělá je na pečení dezertů, dortů a cukroví. Tip: Vyzkoušejte například vynikající, rychlý a křehký koláč s jablíčky! Co budete potřebovat: - 160 g mandlové mouky - 2 kávové lžičky skořice - 2 polévkové lžíce oleje - 40 g třtinového cukru - 1 kávová lžička prášku do pečiva bez fosfátů - špetka muškátového oříšku - 2 polévkové lžíce jablečného džusu -... Celý popis
Koupit za 80 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Allnature Mandlová mouka natural ořechová mouka 250 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
80 Kč
Koupit za 80 Kč
Allnature Mandlová mouka natural Balení: 250 g
Doprava:
49 Kč
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Allnature Mandlová mouka natural 250 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
112 Kč
Koupit za 112 Kč
Allnature Mandlová mouka natural, 250 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
112 Kč
Koupit za 112 Kč
Mandlová mouka natural Allnature - 250 g
Doprava:
59 Kč
112 Kč
Koupit za 112 Kč
Popis
Mandlová mouka se vyrábí z sladkých mandlí natural. Je vhodná jako náhrada klasické mouky pro bezlepkovou dietu, vegany i vegetariány. Skvělá je na pečení dezertů, dortů a cukroví.
Tip:
Vyzkoušejte například vynikající, rychlý a křehký koláč s jablíčky!
Co budete potřebovat:
- 160 g mandlové mouky
- 2 kávové lžičky skořice
- 2 polévkové lžíce oleje
- 40 g třtinového cukru
- 1 kávová lžička prášku do pečiva bez fosfátů
- špetka muškátového oříšku
- 2 polévkové lžíce jablečného džusu
- 1/2 lžičky vanilkového extraktu
- 3 menší jablíčka
Postup:
Troubu si předehřejte na 175°C. Mezitím si oloupejte a nakrájejte na malé kostičky jablíčka, která smíchejte v misce s jednou kávovou lžičkou skořice. V jiné misce smíchejte mandlovou mouku, cukr, prášek do pečiva, vanilkový extrakt, muškátový oříšek, olej a džus. Vše dobře promíchejte a dejte si na stranu asi tři lžíce těsta.
Do menší zapékací misky vtlačte pomocí rukou těsto, na které dejte jablíčka. Na jablka udělejte ze zbytku těsta drobenku a vše ještě lehce zatlačte. Koláč pečte asi 40 minut a nechejte úplně vychladnout. Koláč je velmi křehký, takže ho krájejte na menší kousky. Dobrou chuť!
Složení:
100% mandlová mouka
Nutriční hodnoty ve 100 g:
2 556 kJ/611 kcal
bílkoviny 20 g,
tuk 53 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 4,5 g
sacharidy 5,7 g
- z toho cukry 5,6 g
Bílkoviny 8,4 g
Sůl < 0,004 g
Použití:
Mandlová mouka je vhodná pro cukrářskou výrobu. Skvělá je na pečení dezertů, dortů a cukroví.
Balení:
250 g
500 g
1000 g
Upozornění:
Alergeny: Mandle. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Tip:
Vyzkoušejte například vynikající, rychlý a křehký koláč s jablíčky!
Co budete potřebovat:
- 160 g mandlové mouky
- 2 kávové lžičky skořice
- 2 polévkové lžíce oleje
- 40 g třtinového cukru
- 1 kávová lžička prášku do pečiva bez fosfátů
- špetka muškátového oříšku
- 2 polévkové lžíce jablečného džusu
- 1/2 lžičky vanilkového extraktu
- 3 menší jablíčka
Postup:
Troubu si předehřejte na 175°C. Mezitím si oloupejte a nakrájejte na malé kostičky jablíčka, která smíchejte v misce s jednou kávovou lžičkou skořice. V jiné misce smíchejte mandlovou mouku, cukr, prášek do pečiva, vanilkový extrakt, muškátový oříšek, olej a džus. Vše dobře promíchejte a dejte si na stranu asi tři lžíce těsta.
Do menší zapékací misky vtlačte pomocí rukou těsto, na které dejte jablíčka. Na jablka udělejte ze zbytku těsta drobenku a vše ještě lehce zatlačte. Koláč pečte asi 40 minut a nechejte úplně vychladnout. Koláč je velmi křehký, takže ho krájejte na menší kousky. Dobrou chuť!
Složení:
100% mandlová mouka
Nutriční hodnoty ve 100 g:
2 556 kJ/611 kcal
bílkoviny 20 g,
tuk 53 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 4,5 g
sacharidy 5,7 g
- z toho cukry 5,6 g
Bílkoviny 8,4 g
Sůl < 0,004 g
Použití:
Mandlová mouka je vhodná pro cukrářskou výrobu. Skvělá je na pečení dezertů, dortů a cukroví.
Balení:
250 g
500 g
1000 g
Upozornění:
Alergeny: Mandle. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Parametry
Výrobce | Allnature |
Množství | 250 g |
Druh | mandlové |
Bezlepkové | ano |