GRIZLY Čekankový sirup 350 g Administrativní zařazení: Sladidla Složení: Extrakt z kořene čekanky 100 % (oligofruktóza a fruktooligosacharidy) Země původu: Německo Skladování: Chraňte před přímým slunečním zářením. Případný sediment není na závadu. Balení: Plastová lahvička s odklápěcím víčkem Výhody a vlastnosti: Čekankový sirup (v originále "tekutá čekanka") je potravinová složka s vysokým obsahem oligofruktózy, která se získává částečnou hydrolýzou z inulinu čekanky. Sirup je roztok oligofruktózy,... Celý popis
Koupit za 71 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
GRIZLY Čekankový sirup 350 g/250 ml
Doprava:
54 Kč
Skladem
71 Kč
Koupit za 71 Kč
Grizly Čekankový sirup 350 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Popis
GRIZLY Čekankový sirup 350 g
Administrativní zařazení: Sladidla
Složení: Extrakt z kořene čekanky 100 % (oligofruktóza a fruktooligosacharidy)
Země původu: Německo
Skladování: Chraňte před přímým slunečním zářením. Případný sediment není na závadu.
Balení: Plastová lahvička s odklápěcím víčkem
Výhody a vlastnosti: Čekankový sirup (v originále "tekutá čekanka") je potravinová složka s vysokým obsahem oligofruktózy, která se získává částečnou hydrolýzou z inulinu čekanky. Sirup je roztok oligofruktózy, fruktózy, glukózy a sacharózy ve vodě. Sladidlo je nízkokalorická alternativa běžného stolního cukru. Získává se z kořene čekanky, která má svůj původ v Evropě, ale dnes už ji běžně najdeme téměř kdekoliv na světě, a to obzvláště v okolí cest, luk a lesů. Většina z nás už čekanku zná jako bezkofeinovou náhražku kávy, ale pomalu se v potravinářském odvětví dostává do povědomí i právě díky využitelnosti k výrobě přírodního sladidla. Sirup z čekanky má stejnou sladivost jako cukr, ale narozdíl od něj má vysoký obsah vlákniny (téměř 70%) a glykemický index nižší než hodnota 5 (cukr má GI 65). Je vhodný pro diabetiky, neobsahuje lepek, laktózu, konzervanty ani aromata a neničí zubní sklovinu. Produkt neobsahuje žádné náhradní sladidlo.
Použití: Čekankovým sirupem můžete zcela nahradit med nebo klasický cukr. Sladidlo můžeme využít jako polevu na palačinky nebo vafle, na výrobu zmrzliny a sladkých drinků. Také na přípravu všech pečených i nepečených dezertů, sušenek a piškotů. Kromě toho můžete sirupem částečně nahradit i pokrmový tuk a tím snížit celkovou kalorickou hodnotu celého jídla. Stačí nahradit 4 g tuku pouhým 1 g sirupu.
Čekankový sirup je nízkokalorické přírodní sladidlo s nízkým glykemickým indexem a vysokým obsahem vlákniny. Je vhodný pro diabetiky a neobsahuje lepek, laktózu ani aromata.
Administrativní zařazení: Sladidla
Složení: Extrakt z kořene čekanky 100 % (oligofruktóza a fruktooligosacharidy)
Země původu: Německo
Skladování: Chraňte před přímým slunečním zářením. Případný sediment není na závadu.
Balení: Plastová lahvička s odklápěcím víčkem
Výhody a vlastnosti: Čekankový sirup (v originále "tekutá čekanka") je potravinová složka s vysokým obsahem oligofruktózy, která se získává částečnou hydrolýzou z inulinu čekanky. Sirup je roztok oligofruktózy, fruktózy, glukózy a sacharózy ve vodě. Sladidlo je nízkokalorická alternativa běžného stolního cukru. Získává se z kořene čekanky, která má svůj původ v Evropě, ale dnes už ji běžně najdeme téměř kdekoliv na světě, a to obzvláště v okolí cest, luk a lesů. Většina z nás už čekanku zná jako bezkofeinovou náhražku kávy, ale pomalu se v potravinářském odvětví dostává do povědomí i právě díky využitelnosti k výrobě přírodního sladidla. Sirup z čekanky má stejnou sladivost jako cukr, ale narozdíl od něj má vysoký obsah vlákniny (téměř 70%) a glykemický index nižší než hodnota 5 (cukr má GI 65). Je vhodný pro diabetiky, neobsahuje lepek, laktózu, konzervanty ani aromata a neničí zubní sklovinu. Produkt neobsahuje žádné náhradní sladidlo.
Použití: Čekankovým sirupem můžete zcela nahradit med nebo klasický cukr. Sladidlo můžeme využít jako polevu na palačinky nebo vafle, na výrobu zmrzliny a sladkých drinků. Také na přípravu všech pečených i nepečených dezertů, sušenek a piškotů. Kromě toho můžete sirupem částečně nahradit i pokrmový tuk a tím snížit celkovou kalorickou hodnotu celého jídla. Stačí nahradit 4 g tuku pouhým 1 g sirupu.
Čekankový sirup je nízkokalorické přírodní sladidlo s nízkým glykemickým indexem a vysokým obsahem vlákniny. Je vhodný pro diabetiky a neobsahuje lepek, laktózu ani aromata.
Parametry
Výrobce | Grizly |
Hmotnost | 450 g |
Druh sladidla | čekanková |