Lahodný, krémový pudink s příchutí krémového dortu. Vegan. Bez lepku. Bez laktózy. S přírodní aroma. Použití: pro přípravu pudinku. Hotový pudink je vhodný k přímé spotřebě, nebo jako náplň. palačinek, cheesecakes atp. Složení: Kukuřičný škrob, přírodní aroma (citron, smetana, rum), barvivo (karoteny). Výživová hodnota ve 100g výrobku: Energie: 1470Kj / 346kcal Bílkoviny: 0,5g Sacharidy: 86,0g (z toho cukr: 0,1g) Tuky: 0,0g (z toho nasycené: 0,0g) Sůl: 0,0g Laktóza: 0,02g Referenční příjem... Celý popis
Koupit za 32 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Lahodný, krémový pudink s příchutí krémového dortu.
Vegan.
Bez lepku.
Bez laktózy.
S přírodní aroma.
Použití: pro přípravu pudinku. Hotový pudink je vhodný k přímé spotřebě, nebo jako náplň. palačinek, cheesecakes atp.
Složení: Kukuřičný škrob, přírodní aroma (citron, smetana, rum), barvivo (karoteny).
Výživová hodnota ve 100g výrobku:
Energie: 1470Kj / 346kcal
Bílkoviny: 0,5g
Sacharidy: 86,0g (z toho cukr: 0,1g)
Tuky: 0,0g (z toho nasycené: 0,0g)
Sůl: 0,0g
Laktóza: 0,02g
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)
Příprava pudinku: Pro přípravu potřebujeme: 40g pudinkového prášku, 500ml plnotučného, nebo bezlaktózového mléka, 5 dkg cukru. Obsah sáčku a cukr dobře rozmícháme v troše studeného mléka, dolijeme zbytek mléka a dáme vařit. Za stálého míchání necháme vařit. Uvařený pudink vlijeme do misek vypláchnutých studenou vodou. Puding podáváme teplý nebo vychladlý.
Alergeny: může obsahovat stopy mléčné bílkoviny a sulfitů.
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.
Země původu: Maďarsko.
Vegan.
Bez lepku.
Bez laktózy.
S přírodní aroma.
Použití: pro přípravu pudinku. Hotový pudink je vhodný k přímé spotřebě, nebo jako náplň. palačinek, cheesecakes atp.
Složení: Kukuřičný škrob, přírodní aroma (citron, smetana, rum), barvivo (karoteny).
Výživová hodnota ve 100g výrobku:
Energie: 1470Kj / 346kcal
Bílkoviny: 0,5g
Sacharidy: 86,0g (z toho cukr: 0,1g)
Tuky: 0,0g (z toho nasycené: 0,0g)
Sůl: 0,0g
Laktóza: 0,02g
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)
Příprava pudinku: Pro přípravu potřebujeme: 40g pudinkového prášku, 500ml plnotučného, nebo bezlaktózového mléka, 5 dkg cukru. Obsah sáčku a cukr dobře rozmícháme v troše studeného mléka, dolijeme zbytek mléka a dáme vařit. Za stálého míchání necháme vařit. Uvařený pudink vlijeme do misek vypláchnutých studenou vodou. Puding podáváme teplý nebo vychladlý.
Alergeny: může obsahovat stopy mléčné bílkoviny a sulfitů.
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.
Země původu: Maďarsko.
Parametry
Výrobce | Haas Natural |