**I mistr tesař se někdy utne. Produkt s označením Přebytek znamená, že u dodavatele nebo na skladě nastala chyba. Kvůli té je k dispozici více produktů, než kolik jich bylo v původních objednávkách, proto je zvýhodněn a určen k výprodeji. Minimální trvanlivost je do 15. 11. 2024.** Nutričně bohatá pochoutka ve formě sušených švestek je k dostání celoročně na rozdíl od čerstvých švestek. Švestky jsou plody slivoně švestky neboli švestky domácí původem z Kavkazu. Jedná se o peckovici a nejlépe... Celý popis
Koupit za 140 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
NATU Švestky Ashlock bez pecky 500 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
140 Kč
Koupit za 140 Kč
NATU Švestky Ashlock bez pecky 500 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
129 Kč
Koupit za 129 Kč
Popis
**I mistr tesař se někdy utne. Produkt s označením Přebytek znamená, že u dodavatele nebo na skladě nastala chyba. Kvůli té je k dispozici více produktů, než kolik jich bylo v původních objednávkách, proto je zvýhodněn a určen k výprodeji.
Minimální trvanlivost je do 15. 11. 2024.**
Nutričně bohatá pochoutka ve formě sušených švestek je k dostání celoročně na rozdíl od čerstvých švestek.
Švestky jsou plody slivoně švestky neboli švestky domácí původem z Kavkazu. Jedná se o peckovici a nejlépe se jí daří v mírném podnebí. Její plody mají výraznou aromatickou vůni. Ze švestek se vyrábějí povidla, ovocné knedlíky a z přezrálých plodů se kvasí známá slivovice.
**Využití sušených švestek je velmi široké:**
- do kaší - krásně se hodí na dochucení a ozdobení cereální kaše v kombinaci s mákem a se skořicí
- svačinka - samotné nebo v kombinaci s jiným sušeným ovocem nebo oříšky mohou sloužit jako rychlá a výživná svačina
- pečení - švestky můžete přidat do těsta při pečení koláčů
- švestková omáčka ke slaným jídlům
- sušené švestky místo klobásy do veganské zelňačky (viz. recepty na blogu)
- skvěle chutnají v tradičním českém jahelníku.
Minimální trvanlivost je do 15. 11. 2024.**
Nutričně bohatá pochoutka ve formě sušených švestek je k dostání celoročně na rozdíl od čerstvých švestek.
Švestky jsou plody slivoně švestky neboli švestky domácí původem z Kavkazu. Jedná se o peckovici a nejlépe se jí daří v mírném podnebí. Její plody mají výraznou aromatickou vůni. Ze švestek se vyrábějí povidla, ovocné knedlíky a z přezrálých plodů se kvasí známá slivovice.
**Využití sušených švestek je velmi široké:**
- do kaší - krásně se hodí na dochucení a ozdobení cereální kaše v kombinaci s mákem a se skořicí
- svačinka - samotné nebo v kombinaci s jiným sušeným ovocem nebo oříšky mohou sloužit jako rychlá a výživná svačina
- pečení - švestky můžete přidat do těsta při pečení koláčů
- švestková omáčka ke slaným jídlům
- sušené švestky místo klobásy do veganské zelňačky (viz. recepty na blogu)
- skvěle chutnají v tradičním českém jahelníku.
Parametry
Výrobce | Natu |
Hmotnost | 500 g |
Forma | mleté |