Lisováním rozdrcených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Navíc neobsahuje žádný cholesterol a obsahuje méně kalorií oproti běžně používaným tukům. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. Kakaové máslo je možné uchovávat po dobu až pěti let.
Koupit za 180 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
ASO - Zdravý život Kakaové máslo BIO 200g
Doprava:
120 Kč
Skladem
180 Kč
Koupit za 180 Kč
Popis
Lisováním rozdrcených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Navíc neobsahuje žádný cholesterol a obsahuje méně kalorií oproti běžně používaným tukům. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. Kakaové máslo je možné uchovávat po dobu až pěti let.
Parametry
Výrobce | ASO Zdravý život |