Teriyaki glazé je hustá a chuťově výrazná omáčka na bázi přírodně fermentované sójovky. Je obohacená medem a má jemnou, sladkou, lehce pálivou a kořeněnou chuť. Perfektně se hodí na marinování a glazování masa, ryb nebo zeleniny. Můžete ji také použít k přípravě stir-fry pokrmů ve woku, ke smažení nebo jako dip. Teriyaki glazé od Živiny oživí každé vaše jídlo. Je to hustá a chuťově výrazná omáčka na bázi přírodně fermentované sójovky, která se tradičně používá v japonské kuchyni. Ta naše je obohacená... Celý popis
Koupit za 139 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Živina Teriyaki glazé pálivé s medem 200 g
Doprava:
99 Kč
139 Kč
Koupit za 139 Kč
Živina Teriyaki glazé pálivé s medem 200 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
129 Kč
Koupit za 129 Kč
ŽIVINA Teriyaki glazé pálivé s medem 200 g
Doprava:
39 Kč
Skladem
123 Kč
Koupit za 123 Kč
Popis
Teriyaki glazé je hustá a chuťově výrazná omáčka na bázi přírodně fermentované sójovky. Je obohacená medem a má jemnou, sladkou, lehce pálivou a kořeněnou chuť. Perfektně se hodí na marinování a glazování masa, ryb nebo zeleniny. Můžete ji také použít k přípravě stir-fry pokrmů ve woku, ke smažení nebo jako dip.
Teriyaki glazé od Živiny oživí každé vaše jídlo. Je to hustá a chuťově výrazná omáčka na bázi přírodně fermentované sójovky, která se tradičně používá v japonské kuchyni. Ta naše je obohacená medem a má jemnou, sladkou, lehce pálivou a kořeněnou chuť. Perfektně se hodí na marinování a glazování masa, ryb nebo zeleniny. Můžete ji také použít k přípravě stir-fry pokrmů ve woku, ke smažení nebo jako dip k tempuře, což jsou kousky ryb nebo zeleniny smažených v jemném těstíčku. Mňam.
Marinování: Marinujte maso, ryby nebo zeleninu v Teriyaki glazé ještě před samotným grilováním nebo pečením.
Glazování: Během vaření pravidelně nanášejte omáčku na povrch, aby se vytvořila krásná a lesklá glazura.
Blesková příprava ve woku metodou stir-fry. Stačí jen restovat.
Servírování: Omáčku lze také použít jako dip nebo s ní přelít již hotové jídlo.
Teriyaki glazé od Živiny oživí každé vaše jídlo. Je to hustá a chuťově výrazná omáčka na bázi přírodně fermentované sójovky, která se tradičně používá v japonské kuchyni. Ta naše je obohacená medem a má jemnou, sladkou, lehce pálivou a kořeněnou chuť. Perfektně se hodí na marinování a glazování masa, ryb nebo zeleniny. Můžete ji také použít k přípravě stir-fry pokrmů ve woku, ke smažení nebo jako dip k tempuře, což jsou kousky ryb nebo zeleniny smažených v jemném těstíčku. Mňam.
Marinování: Marinujte maso, ryby nebo zeleninu v Teriyaki glazé ještě před samotným grilováním nebo pečením.
Glazování: Během vaření pravidelně nanášejte omáčku na povrch, aby se vytvořila krásná a lesklá glazura.
Blesková příprava ve woku metodou stir-fry. Stačí jen restovat.
Servírování: Omáčku lze také použít jako dip nebo s ní přelít již hotové jídlo.
Parametry
Výrobce | Živina |