Hoštický Substrát pro jahody a další drobné ovoce patří do skupiny výrobků řady Hoštické Substráty české firmy FORESTINA představující tzv. přírodní substráty, které jsou vyráběny ve výrobním závodě v Horažďovicích v České republice. Složení této řady substrátů připravují v řadě případů odborníci a specialisté na pěstování konkrétních druhů rostlin. Jako vstupní komponenty při výrobě Hoštických substrátů jsou používány pouze kvalitní světlé a tmavé rašeliny, dobře vyzrálý jemně tříděný kůrový kompost... Celý popis
Koupit za 175 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Forestina Hoštický substrát pro jahody 40l
Doprava:
119 Kč
Skladem
175 Kč
Koupit za 175 Kč
Substrát Forestina - Hoštický Pro jahody 40 l
Doprava:
149 Kč
210 Kč
Koupit za 210 Kč
Forestina substrát - Hoštický Pro jahody 40 l
Doprava:
99 Kč
Skladem
230 Kč
Koupit za 230 Kč
Substrát FORESTINA HOŠTICKÝ pro jahody 40l
Doprava:
109 Kč
211 Kč
Koupit za 211 Kč
Substrát FORESTINA HOŠTICKÝ pro jahody 40l
Doprava:
65 Kč
Skladem
207 Kč
Koupit za 207 Kč
Popis
Hoštický Substrát pro jahody a další drobné ovoce patří do skupiny výrobků řady Hoštické Substráty české firmy FORESTINA představující tzv. přírodní substráty, které jsou vyráběny ve výrobním závodě v Horažďovicích v České republice. Složení této řady substrátů připravují v řadě případů odborníci a specialisté na pěstování konkrétních druhů rostlin. Jako vstupní komponenty při výrobě Hoštických substrátů jsou používány pouze kvalitní světlé a tmavé rašeliny, dobře vyzrálý jemně tříděný kůrový kompost a kvalitní zelený kompost. Při výrobě kompostů je velmi dbáno na dodržení správného technologického procesu kompostování, který je pod dohledem. Kromě těchto základních velkoobjemových surovin je používána i celá řada dalších komponentů zlepšující užitné vlastnosti substrátů jako např. křemičitý písek, perlit, sušený jíl, pemza, láva, zeolit, antuka atd. K ...
Parametry
Výrobce | Forestina |
Určení | pro jahody |
Druh substrátu | substráty |
Složení | vícesložkové |
Objem | 40 l |
Předhnojené | ano |