Cibule Bistro Pho vývar Cibule Bistro Pho vývar je silný vývar z opečených kuřecích a vepřových kostí, zeleniny, dochucený kvalitním kořením, solí a samozřejmě omáčkami. Táhne se celých 12 hodin. - Pho vývar je určen především k přípravě polévky Pho, a to jak kuřecí, tak hovězí a je i pro tento typ pokrmu finálně dochucen. - Použít lze také např. na přípravu ramenu, wok nebo dušení. - Můžete ho pít i samotný, protože je již skvěle dochucený. Stačí ohřát. - Vhodný pro další kreativní použití... Celý popis
Koupit za 129 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Cibule. Cibule Bistro Vývar Pho 1l
Doprava:
69 Kč
Skladem
129 Kč
Koupit za 129 Kč
Cibule Bistro Vývar Pho 1000 ml
Doprava:
zdarma
Skladem
130 Kč
Koupit za 130 Kč
Cibule Bistro Pho vývar 1L
Doprava:
55 Kč
135 Kč
Koupit za 135 Kč
Cibule Bistro Pho vývar 1L
Doprava:
75 Kč
Skladem
135 Kč
Koupit za 135 Kč
Cibule Bistro Pho vývar 1l
Doprava:
zdarma
Skladem
100 Kč
Koupit za 100 Kč
Popis
Cibule Bistro Pho vývar
Cibule Bistro Pho vývar je silný vývar z opečených kuřecích a vepřových kostí, zeleniny, dochucený kvalitním kořením, solí a samozřejmě omáčkami. Táhne se celých 12 hodin.
- Pho vývar je určen především k přípravě polévky Pho, a to jak kuřecí, tak hovězí a je i pro tento typ pokrmu finálně dochucen.
- Použít lze také např. na přípravu ramenu, wok nebo dušení.
- Můžete ho pít i samotný, protože je již skvěle dochucený. Stačí ohřát.
- Vhodný pro další kreativní použití v kuchyni.
Při nižší teplotě má vývar díky vysokému obsahu bílkovin rosolovitou konzistenci, stačí ho nechat povolit. Před otevřením protřepat.
Skladujte při pokojové teplotě. Díky unikátní skandinávské technologii je trvanlivost 12 měsíců od data výroby, po otevření můžete uchovat v lednici 24 hodin. Pokud byste i potom vývar nespotřebovali, můžete ho jednoduše zamrazit.
Nejsnzší cesta k Pho
Na Pho stačí uvařit hovězí maso, zalít připravené nudle a doplnit o čerstvou zeleninu - misku fantastické polévky máte bez celodenního tažení vývaru a experimentů, dlouho tažený vývar už je hotový a připravený jen ohřát. Chtěli byste vidět toto kouzlo s Filipem Sajlerem v akci? Pusťte si následující video, po dokončení objednávky už je jen krůček k tomu to zopakovat u Vás doma!
Bao Bun s trhaným vepřovým bůčkem
Ani tenhle recept už nejde udělat snáze - legenda mnoha streetfood stánků u Vás doma snadno a rychle, pokud dodržíte postup ve video receptu s Martinem Staňkem, budete mlaskat ještě týden!
Já osobně tento recept miluju, ale do chvíle kdy byl doma vývar Cibule Bistro jsem se do něj nepustil, dnes už snazší být nemůže - největší piplačka je teď s těstem, pokud chcete přeskočit i toto utrpení, jednoduše bůček instalujte do čerstvé křupavé bagety - i tam je výsledek vynikající!
Hovězí wok s Udon nudlemi
Smažené nudle jsou skvělé, pouze zalít je sojovkou (jak jste asi zjistili) ale nestačí :-) Nabízím snadnou cestu jak udělat wok rychle a přitom plný chuti tak, že se budete olizovat ještě příští víkend!
Pho vývar dodá nudlím skvělou plnou chuť kterou oceníte! Další varianty už jsou jen na Vás - obměnou masa, zeleniny a dochucením můžete vytvořit vlastní kombinace které budou skvělé i do krabičky na zítra do práce!
Cibule Bistro Pho vývar je silný vývar z opečených kuřecích a vepřových kostí, zeleniny, dochucený kvalitním kořením, solí a samozřejmě omáčkami. Táhne se celých 12 hodin.
- Pho vývar je určen především k přípravě polévky Pho, a to jak kuřecí, tak hovězí a je i pro tento typ pokrmu finálně dochucen.
- Použít lze také např. na přípravu ramenu, wok nebo dušení.
- Můžete ho pít i samotný, protože je již skvěle dochucený. Stačí ohřát.
- Vhodný pro další kreativní použití v kuchyni.
Při nižší teplotě má vývar díky vysokému obsahu bílkovin rosolovitou konzistenci, stačí ho nechat povolit. Před otevřením protřepat.
Skladujte při pokojové teplotě. Díky unikátní skandinávské technologii je trvanlivost 12 měsíců od data výroby, po otevření můžete uchovat v lednici 24 hodin. Pokud byste i potom vývar nespotřebovali, můžete ho jednoduše zamrazit.
Nejsnzší cesta k Pho
Na Pho stačí uvařit hovězí maso, zalít připravené nudle a doplnit o čerstvou zeleninu - misku fantastické polévky máte bez celodenního tažení vývaru a experimentů, dlouho tažený vývar už je hotový a připravený jen ohřát. Chtěli byste vidět toto kouzlo s Filipem Sajlerem v akci? Pusťte si následující video, po dokončení objednávky už je jen krůček k tomu to zopakovat u Vás doma!
Bao Bun s trhaným vepřovým bůčkem
Ani tenhle recept už nejde udělat snáze - legenda mnoha streetfood stánků u Vás doma snadno a rychle, pokud dodržíte postup ve video receptu s Martinem Staňkem, budete mlaskat ještě týden!
Já osobně tento recept miluju, ale do chvíle kdy byl doma vývar Cibule Bistro jsem se do něj nepustil, dnes už snazší být nemůže - největší piplačka je teď s těstem, pokud chcete přeskočit i toto utrpení, jednoduše bůček instalujte do čerstvé křupavé bagety - i tam je výsledek vynikající!
Hovězí wok s Udon nudlemi
Smažené nudle jsou skvělé, pouze zalít je sojovkou (jak jste asi zjistili) ale nestačí :-) Nabízím snadnou cestu jak udělat wok rychle a přitom plný chuti tak, že se budete olizovat ještě příští víkend!
Pho vývar dodá nudlím skvělou plnou chuť kterou oceníte! Další varianty už jsou jen na Vás - obměnou masa, zeleniny a dochucením můžete vytvořit vlastní kombinace které budou skvělé i do krabičky na zítra do práce!
Parametry
Výrobce | Cibule. |