NOVÁ IZOLOVANÁ "ELEKTRICKÁ DVOUSTOVKA" je pro svou velikost určena především na zahrádky restaurací nebo rybárnám, ale pokud nejste žádní troškaři, slušet bude výborně i doma na zahradě! Nová DVOUSTOVKA má kompletně přepracovanou a zdokonalenou konstrukci. Výsledkem je snadnější údržba udící komory, více pozic pro rošty a tak lepší využití místa. Změny najdete i na samotným ohništi, které je nyní univerzální a tak po vyjmutí topné spirály můžete snadno zatopit i drobným dřevem, pokud není zrovna... Celý popis
Koupit za 33 500 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
NOVÁ IZOLOVANÁ "ELEKTRICKÁ DVOUSTOVKA" je pro svou velikost určena především na zahrádky restaurací nebo rybárnám, ale pokud nejste žádní troškaři, slušet bude výborně i doma na zahradě!
Nová DVOUSTOVKA má kompletně přepracovanou a zdokonalenou konstrukci. Výsledkem je snadnější údržba udící komory, více pozic pro rošty a tak lepší využití místa. Změny najdete i na samotným ohništi, které je nyní univerzální a tak po vyjmutí topné spirály můžete snadno zatopit i drobným dřevem, pokud není zrovna elektrika po ruce.
Vejde se do ní až 35 kg masa, 50 ryb nebo celá stovka klobásek.
Vnější i vnitřní opláštění včetně vnitřní kostry je vyrobeno z nerezu. Kvalitní izolační vata uvnitř udírny umožňuje celoroční provoz a stejně jako ostatní naše izolované udírny, i zde lze komínek napojit na externí odvod kouře. Díky topné spirále s integrovaným termostatem stačí nasypat udící piliny do misky a ta už se postará o vývin kouře a správnou teplotu v udírně. Na vás je pak vlhčení pilin, aby to kouřilo tak akorát.
Pro milovníky uzení studeným kouřem (do 30°C) doporučuju použít generátor studeného kouře, který výrazně neovlivňuje teplotu v udírně a vydrží doutnat v závislosti na venkovním počasí 8-10hodin bez potřeby elektrického proudu.
VERCAJK, CO NAJDETE V KRABICI:
univerzální zásuvka s topnou spirálou a miskou na udící piliny
(po vyjmutí spirály můžete zatopit drobným dřevem)
3x rovný rošt
1x set háčků ve tvaru U (5 kusů)
1x set háčků ve tvaru S (5 kusů)
nástavec komínku s klapkou pro řízení odvodu kouře
1x Kaiserův českej teploměr do udírny
1x odkapová miska
4x tyč pro zavěšení háčků nebo klobásů
500g jemné bukové štěpky
CO SE MŮŽE HODIT NAVÍC:
Na podstavci udírna dobře vynikne a navíc se nemusíte ohýbat.
Generátor studenýho kouře - tradiční uzení při nízký teplotě. Nasypete piliny, zapálíte a vydrží kouřit 8-10 hodin.
Komínek proti dešti (nasadí se přímo na nástavec s klapkou)
Můj prověřenej čistič dá nerez zase snadno do pucu bez strachu, že by udírně ublížil.
S ochranným obalem to je na sichr za každýho počasí
Koření na pořádný uzení. Základ jsou bylinkový láky, koření směsi bez soli pro obalení masa před uzením a nebo epesní směsi na klobásky.
TECHNICKÉ PARAMETRY:
materiál: nerez + izolační vata
příkon topné spirály: 2000W
kapacita potravin: 35 kg
průměr komínku: 100 mm
vnější rozměry: 600 x 1255 x 410 mm
rozměry udící komory: 1100 x 380 x 540 mm
kapacita misky (cca 2-3hod. uzení): 150g drtě/štěpky
maximální doporučená teplota: 110 °C
váha udírny: 50 kg
Pozn.: Udírna je vhodná pouze do venkovního prostředí a LZE ji napojit na externí kouřovod.
VÝHODY ELEKTRICKÉ NEREZOVÉ UDÍRNY:
- elektrická spirála vytopí udírnu za pár minut
- spirála udící štěpku zároveň podpálí a stará se tak o vývin kouře
- piliny nebo jemná štěpka plně nahrazuje klasické dřevo, uzení je s nimi čistější a bez sazí
- integrovaný termostat hlídá nastavenou teplotu - žádný přikládání
- na vás je pouze kropení vodou pro správnou vlhkost v udírně a řízení hoření
- celonerezová udírna bude sloužit po dlouhou dobu
- ekonomický provoz - spotřeba el. přibližně 3-5Kč a 100g štěpky za 1 hodinu uzení
Nová DVOUSTOVKA má kompletně přepracovanou a zdokonalenou konstrukci. Výsledkem je snadnější údržba udící komory, více pozic pro rošty a tak lepší využití místa. Změny najdete i na samotným ohništi, které je nyní univerzální a tak po vyjmutí topné spirály můžete snadno zatopit i drobným dřevem, pokud není zrovna elektrika po ruce.
Vejde se do ní až 35 kg masa, 50 ryb nebo celá stovka klobásek.
Vnější i vnitřní opláštění včetně vnitřní kostry je vyrobeno z nerezu. Kvalitní izolační vata uvnitř udírny umožňuje celoroční provoz a stejně jako ostatní naše izolované udírny, i zde lze komínek napojit na externí odvod kouře. Díky topné spirále s integrovaným termostatem stačí nasypat udící piliny do misky a ta už se postará o vývin kouře a správnou teplotu v udírně. Na vás je pak vlhčení pilin, aby to kouřilo tak akorát.
Pro milovníky uzení studeným kouřem (do 30°C) doporučuju použít generátor studeného kouře, který výrazně neovlivňuje teplotu v udírně a vydrží doutnat v závislosti na venkovním počasí 8-10hodin bez potřeby elektrického proudu.
VERCAJK, CO NAJDETE V KRABICI:
univerzální zásuvka s topnou spirálou a miskou na udící piliny
(po vyjmutí spirály můžete zatopit drobným dřevem)
3x rovný rošt
1x set háčků ve tvaru U (5 kusů)
1x set háčků ve tvaru S (5 kusů)
nástavec komínku s klapkou pro řízení odvodu kouře
1x Kaiserův českej teploměr do udírny
1x odkapová miska
4x tyč pro zavěšení háčků nebo klobásů
500g jemné bukové štěpky
CO SE MŮŽE HODIT NAVÍC:
Na podstavci udírna dobře vynikne a navíc se nemusíte ohýbat.
Generátor studenýho kouře - tradiční uzení při nízký teplotě. Nasypete piliny, zapálíte a vydrží kouřit 8-10 hodin.
Komínek proti dešti (nasadí se přímo na nástavec s klapkou)
Můj prověřenej čistič dá nerez zase snadno do pucu bez strachu, že by udírně ublížil.
S ochranným obalem to je na sichr za každýho počasí
Koření na pořádný uzení. Základ jsou bylinkový láky, koření směsi bez soli pro obalení masa před uzením a nebo epesní směsi na klobásky.
TECHNICKÉ PARAMETRY:
materiál: nerez + izolační vata
příkon topné spirály: 2000W
kapacita potravin: 35 kg
průměr komínku: 100 mm
vnější rozměry: 600 x 1255 x 410 mm
rozměry udící komory: 1100 x 380 x 540 mm
kapacita misky (cca 2-3hod. uzení): 150g drtě/štěpky
maximální doporučená teplota: 110 °C
váha udírny: 50 kg
Pozn.: Udírna je vhodná pouze do venkovního prostředí a LZE ji napojit na externí kouřovod.
VÝHODY ELEKTRICKÉ NEREZOVÉ UDÍRNY:
- elektrická spirála vytopí udírnu za pár minut
- spirála udící štěpku zároveň podpálí a stará se tak o vývin kouře
- piliny nebo jemná štěpka plně nahrazuje klasické dřevo, uzení je s nimi čistější a bez sazí
- integrovaný termostat hlídá nastavenou teplotu - žádný přikládání
- na vás je pouze kropení vodou pro správnou vlhkost v udírně a řízení hoření
- celonerezová udírna bude sloužit po dlouhou dobu
- ekonomický provoz - spotřeba el. přibližně 3-5Kč a 100g štěpky za 1 hodinu uzení
Parametry
Hmotnost | 40 kg |
Výrobce | Kaiser |
Materiál | ocelové |
Rybářské | ano |
Varianta | elektrické |
S grilem | ne |
Digitální | ne |
Maximální teplota | 150 °C |
Nerezové | ano |
Výška | 125.5 cm |