NOVÁ IZOLOVANÁ "ELEKTRICKÁ DVOUSTOVKA" je pro svou velikost určena především na zahrádky restaurací nebo rybárnám, ale pokud nejste žádní troškaři, slušet bude výborně i doma na zahradě! Nová DVOUSTOVKA má kompletně přepracovanou a zdokonalenou konstrukci. Výsledkem je snadnější údržba udící komory, více pozic pro rošty a tak lepší využití místa. Změny najdete i na samotným ohništi, které je nyní univerzální a tak po vyjmutí topné spirály můžete snadno zatopit i drobným dřevem, pokud není zrovna... Celý popis

Koupit za 33 500 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

NOVÁ IZOLOVANÁ "ELEKTRICKÁ DVOUSTOVKA" je pro svou velikost určena především na zahrádky restaurací nebo rybárnám, ale pokud nejste žádní troškaři, slušet bude výborně i doma na zahradě!

Nová DVOUSTOVKA má kompletně přepracovanou a zdokonalenou konstrukci. Výsledkem je snadnější údržba udící komory, více pozic pro rošty a tak lepší využití místa. Změny najdete i na samotným ohništi, které je nyní univerzální a tak po vyjmutí topné spirály můžete snadno zatopit i drobným dřevem, pokud není zrovna elektrika po ruce.

 

Vejde se do ní až 35 kg masa, 50 ryb nebo celá stovka klobásek.

 

Vnější i vnitřní opláštění včetně vnitřní kostry je vyrobeno z nerezu. Kvalitní izolační vata uvnitř udírny umožňuje celoroční provoz a stejně jako ostatní naše izolované udírny, i zde lze komínek napojit na externí odvod kouře. Díky topné spirále s integrovaným termostatem stačí nasypat udící piliny do misky a ta už se postará o vývin kouře a správnou teplotu v udírně. Na vás je pak vlhčení pilin, aby to kouřilo tak akorát.

 

Pro milovníky uzení studeným kouřem (do 30°C) doporučuju použít generátor studeného kouře, který výrazně neovlivňuje teplotu v udírně a vydrží doutnat v závislosti na venkovním počasí 8-10hodin bez potřeby elektrického proudu.

 

 

  VERCAJK, CO NAJDETE V KRABICI:

 

univerzální zásuvka s topnou spirálou a miskou na udící piliny

(po vyjmutí spirály můžete zatopit drobným dřevem)

 

 3x rovný rošt

 

 1x set háčků ve tvaru U (5 kusů)

 

 

1x set háčků ve tvaru S (5 kusů)

 

nástavec komínku s klapkou pro řízení odvodu kouře

 

1x Kaiserův českej teploměr do udírny

 

 

1x odkapová miska

 

4x tyč pro zavěšení háčků nebo klobásů

 

500g jemné bukové štěpky

 

 

 

CO SE MŮŽE HODIT NAVÍC:

 

 

  Na podstavci udírna dobře vynikne a navíc se nemusíte ohýbat. 

 Generátor studenýho kouře - tradiční uzení při nízký teplotě. Nasypete piliny, zapálíte a vydrží kouřit 8-10 hodin.

 

Komínek proti dešti (nasadí se přímo na nástavec s klapkou)

 

Můj prověřenej čistič dá nerez zase snadno do pucu bez strachu, že by udírně ublížil.

S ochranným obalem to je na sichr za každýho počasí

 

  Koření na pořádný uzení. Základ jsou bylinkový láky, koření směsi bez soli pro obalení masa před uzením a nebo epesní směsi na klobásky. 

 

 

TECHNICKÉ PARAMETRY:

 

materiál: nerez + izolační vata

příkon topné spirály: 2000W

kapacita potravin: 35 kg

průměr komínku: 100 mm

vnější rozměry: 600 x 1255 x 410 mm

rozměry udící komory: 1100 x 380 x 540 mm

kapacita misky (cca 2-3hod. uzení): 150g drtě/štěpky 

maximální doporučená teplota: 110 °C

váha udírny: 50 kg

 

 Pozn.: Udírna je vhodná pouze do venkovního prostředí a LZE ji napojit na externí kouřovod.

  

VÝHODY ELEKTRICKÉ NEREZOVÉ UDÍRNY:  

- elektrická spirála vytopí udírnu za pár minut

- spirála udící štěpku zároveň podpálí a stará se tak o vývin kouře

- piliny nebo jemná štěpka plně nahrazuje klasické dřevo, uzení je s nimi čistější a bez sazí

- integrovaný termostat hlídá nastavenou teplotu - žádný přikládání

- na vás je pouze kropení vodou pro správnou vlhkost v udírně a řízení hoření 

- celonerezová  udírna bude sloužit po dlouhou dobu

- ekonomický provoz - spotřeba el. přibližně 3-5Kč a 100g štěpky za 1 hodinu uzení

 

 

 

 

 
Zobrazit více

Parametry

Hmotnost 40 kg
Výrobce Kaiser
Materiál ocelové
Rybářské ano
Varianta elektrické
S grilem ne
Digitální ne
Maximální teplota 150 °C
Nerezové ano
Výška 125.5 cm
Zobrazit více parametrů