Koření 5 vůní Vzhled a barva: sypká bez hrudek, tmavě hnědá barva Složení: skořice, badyán, fenykl, nové koření, hřebíček Použití v kuchyni: Po celé jižní Číně a ve Vietnamu se používá k ochucení drůbeže, vepřového a dalších mas, na zeleninová jídla, do těstíček na obalování a k přípravě čínských jídel. Náš tip: Vyzkoušejte pokrmy čínské kuchyně i u Vás doma! Recept: Kuřecí plátky v medové smetaně Olej na smažení, 2 lžíce medu, 4 kuřecí prsní řízky, 100ml smetany, 60g másla, koření 5 vůní, mletý... Celý popis
Koupit za 55 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Profikoření - Koření 5 vůní (50g)
Doprava:
51 Kč
Skladem
55 Kč
Koupit za 55 Kč
Popis
Koření 5 vůní
Vzhled a barva: sypká bez hrudek, tmavě hnědá barva
Složení: skořice, badyán, fenykl, nové koření, hřebíček
Použití v kuchyni: Po celé jižní Číně a ve Vietnamu se používá k ochucení drůbeže, vepřového a dalších mas, na zeleninová jídla, do těstíček na obalování a k přípravě čínských jídel.
Náš tip: Vyzkoušejte pokrmy čínské kuchyně i u Vás doma!
Recept:
Kuřecí plátky v medové smetaně
Olej na smažení, 2 lžíce medu, 4 kuřecí prsní řízky, 100ml smetany, 60g másla, koření 5 vůní, mletý pepř, sůl
Kuřecí prsní řízky naklepeme a okořeníme. Plátky opékáme na oleji z do zlatova. Pod usmažené maso dáme rozpustit kousek másla. Přidáme dvě lžíce medu. Nakonec přilijeme smetanu a povaříme, dokud se s medem nespojí a nezhoustne. Podáváme s brambory.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Vzhled a barva: sypká bez hrudek, tmavě hnědá barva
Složení: skořice, badyán, fenykl, nové koření, hřebíček
Použití v kuchyni: Po celé jižní Číně a ve Vietnamu se používá k ochucení drůbeže, vepřového a dalších mas, na zeleninová jídla, do těstíček na obalování a k přípravě čínských jídel.
Náš tip: Vyzkoušejte pokrmy čínské kuchyně i u Vás doma!
Recept:
Kuřecí plátky v medové smetaně
Olej na smažení, 2 lžíce medu, 4 kuřecí prsní řízky, 100ml smetany, 60g másla, koření 5 vůní, mletý pepř, sůl
Kuřecí prsní řízky naklepeme a okořeníme. Plátky opékáme na oleji z do zlatova. Pod usmažené maso dáme rozpustit kousek másla. Přidáme dvě lžíce medu. Nakonec přilijeme smetanu a povaříme, dokud se s medem nespojí a nezhoustne. Podáváme s brambory.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Značka | Profikoření |
Hmotnost | 50 g |