Cabezada de lomo je marinovaná sušená vepřová krkovice, která zraje minimálně dva měsíce. Oproti Lomo Curado, tj panence je víc prorostlejší tukem a tím i sťavňatejší. Využití ve studené kuchyni ve formě tapas spolu se sýrama, olivama, picos. Skvělá k červeným vínům. Uvedená cena je za 1ks o hmotnosti cca 160-190G. Cena je konečná

Koupit za 140 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Cabezada de lomo je marinovaná sušená vepřová krkovice, která zraje minimálně dva měsíce. Oproti Lomo Curado, tj panence je víc prorostlejší tukem a tím i sťavňatejší.

Využití ve studené kuchyni ve formě tapas spolu se sýrama, olivama, picos. Skvělá k červeným vínům.

Uvedená cena je za 1ks o hmotnosti cca 160-190G. Cena je konečná
Zobrazit více