Cabezada de lomo je marinovaná sušená vepřová krkovice, která zraje minimálně dva měsíce. Oproti Lomo Curado, tj panence je víc prorostlejší tukem a tím i sťavňatejší. Využití ve studené kuchyni ve formě tapas spolu se sýrama, olivama, picos. Skvělá k červeným vínům. Uvedená cena je za 1ks o hmotnosti cca 160-190G. Cena je konečná
Koupit za 140 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Cabezada de lomo je marinovaná sušená vepřová krkovice, která zraje minimálně dva měsíce. Oproti Lomo Curado, tj panence je víc prorostlejší tukem a tím i sťavňatejší.
Využití ve studené kuchyni ve formě tapas spolu se sýrama, olivama, picos. Skvělá k červeným vínům.
Uvedená cena je za 1ks o hmotnosti cca 160-190G. Cena je konečná
Využití ve studené kuchyni ve formě tapas spolu se sýrama, olivama, picos. Skvělá k červeným vínům.
Uvedená cena je za 1ks o hmotnosti cca 160-190G. Cena je konečná