Směs na přípravu bezlepkového světlého chleba ke každodenní konzumaci. Pro přípravu v klasické troubě přidáme vodu, droždí, zpracujeme těsto, necháme cca 70 min. kynout a pečeme při 170-180 °C asi 60 minut. Při použití domácí elektrické pekárny doporučujeme program s dobou přípravy cca 2 hod. Balení obsahuje: 490 g směsi + 10 g sušeného droždí K tomu přidáte: pouze vlažnou vodu Návod na přípravu Oba sáčky smícháme, přidáme 430–470 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto... Celý popis

Koupit za 59 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Směs na přípravu bezlepkového světlého chleba ke každodenní konzumaci. Pro přípravu v klasické troubě přidáme vodu, droždí, zpracujeme těsto, necháme cca 70 min. kynout a pečeme při 170-180 °C asi 60 minut. Při použití domácí elektrické pekárny doporučujeme program s dobou přípravy cca 2 hod.

Balení obsahuje:

490 g směsi + 10 g sušeného droždí

K tomu přidáte:

pouze vlažnou vodu

Návod na přípravu

Oba sáčky smícháme, přidáme 430–470 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto a vložíme ho do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.

Příprava v domácí pekárně: do domácí pekárny nalijeme 430–470 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chleba, přidáme sušené droždí a zapneme program na cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez vaší pomoci.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Labeta
Hmotnost 500 g