Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párečků nebo vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky nebo na vinné klobásy. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do vlažné vody (max. do 30 °C) a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec. Poté je můžeme začít plnit. Délka svazku o kalibru 20/22 je... Celý popis

Koupit za 409 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párečků nebo vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky nebo na vinné klobásy. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do vlažné vody (max. do 30 °C) a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec. Poté je můžeme začít plnit. Délka svazku o kalibru 20/22 je 91,4 metrů v rozvlaženém stavu. Skopová střeva skladujeme v soli při teplotě 0-10 °C. Návod: 1. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. 2. Vložíme je do vlažné vody a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec. 3. Poté je můžeme začít plnit.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Nature line