Mořská sůl bez jakékoliv úpravy Keltská sůl se těží ve Francii v oblasti Guérande poblíž Keltského moře. Oproti jiným přírodním solím, které jsou těženy ze země, je keltská sůl skutečný produkt moře. Je sušena pomocí slunce a větru a díky tomu má vlhčí konzistenci. Na rozdíl od komerčních solí není chemicky čištěna ani upravovaná a proto si zachovává cenné minerály, stopové prvky a zároveň menší podíl chloridu sodného. Keltská mořská sůl v kuchyni Hrubá keltská sůl se nejlépe využívá během vaření.... Celý popis
Koupit za 119 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
BrainMax Pure Keltská mořská sůl vlhká 500 g
Doprava:
128 Kč
Skladem
119 Kč
Koupit za 119 Kč
BrainMax Pure Keltská mořská sůl vlhká 500 g
Doprava:
45 Kč
Skladem
119 Kč
Koupit za 119 Kč
BrainMax Pure Keltská mořská sůl vlhká 500 g
Doprava:
45 Kč
Skladem
119 Kč
Koupit za 119 Kč
BrainMax Pure Keltská mořská sůl vlhká 500 g
Doprava:
45 Kč
Skladem
119 Kč
Koupit za 119 Kč
BrainMax Pure Cetlic Sea Salt, Moist, Keltská mořská sůl, vlhká, 500 g Keltská mořská sůl
Doprava:
40 Kč
Skladem
119 Kč
Koupit za 119 Kč
Popis
Mořská sůl bez jakékoliv úpravy
Keltská sůl se těží ve Francii v oblasti Guérande poblíž Keltského moře. Oproti jiným přírodním solím, které jsou těženy ze země, je keltská sůl skutečný produkt moře. Je sušena pomocí slunce a větru a díky tomu má vlhčí konzistenci. Na rozdíl od komerčních solí není chemicky čištěna ani upravovaná a proto si zachovává cenné minerály, stopové prvky a zároveň menší podíl chloridu sodného.
Keltská mořská sůl v kuchyni
Hrubá keltská sůl se nejlépe využívá během vaření. Vynikající je při přípravě surovin v solné krustě, protože nevysušuje výsledný pokrm. Při stolním použití a k dosolení již hotových jídel ji můžete umlít ideálně pomocí keramického mlýnku. Od suché keltské soli se vyznačuje ještě vyšším podílem minerálních látek. Sůl si zachovává svou vlhkost nehledě na to, jak ji skladujete. Považujte to za jemnou připomínku jejího mořského zdroje.
Využití v kuchyni i při koupeli
Sůl je vhodná nejen k dosolení všech pokrmů, ale můžete ji přidat i do koupele nebo roztokem ze soli vyplachovat ústa. Také ji můžete smíchat s kokosovým nebo olivovým olejem a připravit si domácí peeling.
BrainPedia.cz - místo nabité informacemi!
Se správnými informacemi nelze udělat špatné rozhodnutí.
Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: 100% mořská sůl.
Původ: Francie
Distributor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.
Hmotnost: 500 g
Keltská sůl se těží ve Francii v oblasti Guérande poblíž Keltského moře. Oproti jiným přírodním solím, které jsou těženy ze země, je keltská sůl skutečný produkt moře. Je sušena pomocí slunce a větru a díky tomu má vlhčí konzistenci. Na rozdíl od komerčních solí není chemicky čištěna ani upravovaná a proto si zachovává cenné minerály, stopové prvky a zároveň menší podíl chloridu sodného.
Keltská mořská sůl v kuchyni
Hrubá keltská sůl se nejlépe využívá během vaření. Vynikající je při přípravě surovin v solné krustě, protože nevysušuje výsledný pokrm. Při stolním použití a k dosolení již hotových jídel ji můžete umlít ideálně pomocí keramického mlýnku. Od suché keltské soli se vyznačuje ještě vyšším podílem minerálních látek. Sůl si zachovává svou vlhkost nehledě na to, jak ji skladujete. Považujte to za jemnou připomínku jejího mořského zdroje.
Využití v kuchyni i při koupeli
Sůl je vhodná nejen k dosolení všech pokrmů, ale můžete ji přidat i do koupele nebo roztokem ze soli vyplachovat ústa. Také ji můžete smíchat s kokosovým nebo olivovým olejem a připravit si domácí peeling.
BrainPedia.cz - místo nabité informacemi!
Se správnými informacemi nelze udělat špatné rozhodnutí.
Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: 100% mořská sůl.
Původ: Francie
Distributor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.
Hmotnost: 500 g
Parametry
Výrobce | BrainMax |
Hmotnost | 500 g |