Kvalitní pudink s atraktivní příchutí ananasu a s matcha čajem v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Skvěle chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí. Exotická varianta s novou chutí osvěží staré recepty. Pudink se vyrábí z kukuřičného škrobu, je tedy bezlepkový. Obsahuje pouze přírodní suroviny jako japonský mletý zelený čaj s názvem matcha a přírodní ananasové aroma. Tato exotická varianta pudinku... Celý popis
Koupit za 27 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Kvalitní pudink s atraktivní příchutí ananasu a s matcha čajem v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Skvěle chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí. Exotická varianta s novou chutí osvěží staré recepty.
Pudink se vyrábí z kukuřičného škrobu, je tedy bezlepkový. Obsahuje pouze přírodní suroviny jako japonský mletý zelený čaj s názvem matcha a přírodní ananasové aroma. Tato exotická varianta pudinku tak dá nový rozměr chuťově i barevně do klasických receptů.
Tipy na použití:
- domácí termix - klasicky připravíme horký pudink a ještě za tepla vmícháme 250 g měkkého biotvarohu, poté necháme vychladnout
- pečení - horký pudink lze nalít na syrové těsto vylité na pekáči, můžete přidat ovoce, čokoládu či ořechy dle libosti a následně zapéct
- studené dezerty - vychladlý pudink ozdobený ovocem bude krásně vypadat třeba v elegantních skleničkách, dekorujte ještě šlehačkou, strouhanou čokoládou nebo drcenými ořechy
- náplně, krémy - vychladlý pudink připravený s menším množstvím mléka výborně poslouží jako krém do dortu nebo jako náplň do koblih, věnečků a dalších dezertů
Také máte u pudinku při jeho přípravě problém se žmolky a s připalováním mléka? Zkuste tedy přípravu v domácí pekárně nebo v mikrovlnce. Menší část mléka si dejte stranou a rozmíchejte v něm pudingový prášek, zbytek mléka dejte do nádoby na pečení a přidejte cukr dle chuti. Rozmíchanou směs s pudinkem vlijte do nádoby a v domácí pekárně nastavte program Džem. V pekárně nechte míchat asi 15 minut, v mikrovlnce stačí cca 5 minut. Tato příprava sice zabere víc času, docílíte ale větší jemnosti pudinku.
Firma Amylon má své kořeny až v 19. století, oficiálně založena byla v roce 1912. Jedná se o tradičního českého výrobce, který na trh postupem času uvedl i biovýrobky. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení:
Kukuřičný škrob*, mletý zelený čaj Matcha* (5 %), přírodní aroma. Může obsahovat stopy vajec a mléka. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování:
Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení:
Pudink v prášku.
Země původu:
EU / Mimo EU
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
Z odměřeného 0,5 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40 g) a ohřejeme. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do ohřátého mléka (cca 60 °C) a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
Pudink se vyrábí z kukuřičného škrobu, je tedy bezlepkový. Obsahuje pouze přírodní suroviny jako japonský mletý zelený čaj s názvem matcha a přírodní ananasové aroma. Tato exotická varianta pudinku tak dá nový rozměr chuťově i barevně do klasických receptů.
Tipy na použití:
- domácí termix - klasicky připravíme horký pudink a ještě za tepla vmícháme 250 g měkkého biotvarohu, poté necháme vychladnout
- pečení - horký pudink lze nalít na syrové těsto vylité na pekáči, můžete přidat ovoce, čokoládu či ořechy dle libosti a následně zapéct
- studené dezerty - vychladlý pudink ozdobený ovocem bude krásně vypadat třeba v elegantních skleničkách, dekorujte ještě šlehačkou, strouhanou čokoládou nebo drcenými ořechy
- náplně, krémy - vychladlý pudink připravený s menším množstvím mléka výborně poslouží jako krém do dortu nebo jako náplň do koblih, věnečků a dalších dezertů
Také máte u pudinku při jeho přípravě problém se žmolky a s připalováním mléka? Zkuste tedy přípravu v domácí pekárně nebo v mikrovlnce. Menší část mléka si dejte stranou a rozmíchejte v něm pudingový prášek, zbytek mléka dejte do nádoby na pečení a přidejte cukr dle chuti. Rozmíchanou směs s pudinkem vlijte do nádoby a v domácí pekárně nastavte program Džem. V pekárně nechte míchat asi 15 minut, v mikrovlnce stačí cca 5 minut. Tato příprava sice zabere víc času, docílíte ale větší jemnosti pudinku.
Firma Amylon má své kořeny až v 19. století, oficiálně založena byla v roce 1912. Jedná se o tradičního českého výrobce, který na trh postupem času uvedl i biovýrobky. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení:
Kukuřičný škrob*, mletý zelený čaj Matcha* (5 %), přírodní aroma. Může obsahovat stopy vajec a mléka. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování:
Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení:
Pudink v prášku.
Země původu:
EU / Mimo EU
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
Z odměřeného 0,5 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40 g) a ohřejeme. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do ohřátého mléka (cca 60 °C) a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
Parametry
Výrobce | Amylon |
Přichuť | ananas |
Hmotnost | 40 g |
Bio | ano |