Sladkokyselé víno s výrazným aroma červeného a černého rybízu. Chuť je velmi bohatá, hutná a dokonale vyvážená. Příjemně se snoubí sladkost, jemná trpkost až nahořklost. Tato limitovaná řada se obdivuhodně vydařila. Sladkokyselé víno s výrazným aroma červeného a černého rybízu. Chuť je velmi bohatá, hutná a dokonale vyvážená. Příjemně se snoubí sladkost, jemná trpkost až nahořklost. Tato limitovaná řada se obdivuhodně vydařila. Limitovaná řada 2022. Medovina Medovina je alkoholický nápoj kvašený... Celý popis
Koupit za 369 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Sladkokyselé víno s výrazným aroma červeného a černého rybízu. Chuť je velmi bohatá, hutná a dokonale vyvážená. Příjemně se snoubí sladkost, jemná trpkost až nahořklost. Tato limitovaná řada se obdivuhodně vydařila.
Sladkokyselé víno s výrazným aroma červeného a černého rybízu. Chuť je velmi bohatá, hutná a dokonale vyvážená. Příjemně se snoubí sladkost, jemná trpkost až nahořklost. Tato limitovaná řada se obdivuhodně vydařila.
Limitovaná řada 2022.
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Melomela
Melomela je ovocná medovina, při jejíž výrobě se místo vody (nebo části objemu vody) použije ovocná šťáva. V našich končinách je nejčastější použití višňové nebo černorybízové šťávy. Při kombinaci s jablečným moštem se pak nápoj nazývá jako cyser.
Proces výroby
Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.
Sladkokyselé víno s výrazným aroma červeného a černého rybízu. Chuť je velmi bohatá, hutná a dokonale vyvážená. Příjemně se snoubí sladkost, jemná trpkost až nahořklost. Tato limitovaná řada se obdivuhodně vydařila.
Limitovaná řada 2022.
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Melomela
Melomela je ovocná medovina, při jejíž výrobě se místo vody (nebo části objemu vody) použije ovocná šťáva. V našich končinách je nejčastější použití višňové nebo černorybízové šťávy. Při kombinaci s jablečným moštem se pak nápoj nazývá jako cyser.
Proces výroby
Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.
Parametry
Výrobce | Medovina a medová vína Dvořák |
Příchuť | ovocné - rybízové |