Láhve Deadhead se vyrábějí ve Veracruzu, tradičním mexickém městě. Prémiové rumy se prezentují jako scvrklé hlavy, které si mexičtí domorodci po boji odnesli domů jako trofej. Vzhled lahví také odráží takzvaný „Día de Los Muertos“, den nemrtvých. Rum deadhead v lahvi tvaru opičí hlavy se získává jak ze šťávy z cukrové třtiny, tak z melasy. Šťáva z cukrové třtiny se fermentuje a destiluje v měděných konvicích. Zrání probíhá v sudech z amerického dubu. Melasa se destiluje ve sloupcových destilačních... Celý popis
Koupit za 989 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
DeadHead Dark Chocolate 35% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
150 Kč
989 Kč
Koupit za 989 Kč
DeadHead Dark Chocolate 35% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
79 Kč
Skladem
1 029 Kč
Koupit za 1 029 Kč
Dead Head Dark Chocolate 35% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
65 Kč
Skladem
1 375 Kč
Koupit za 1 375 Kč
DEADHEAD DARK Chocolate 35% 0,7l
Doprava:
90 Kč
Skladem
1 200 Kč
Koupit za 1 200 Kč
DeadHead Dark Chocolate 35% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
157 Kč
Skladem
1 160 Kč
Koupit za 1 160 Kč
Popis
Láhve Deadhead se vyrábějí ve Veracruzu, tradičním mexickém městě. Prémiové rumy se prezentují jako scvrklé hlavy, které si mexičtí domorodci po boji odnesli domů jako trofej.
Vzhled lahví také odráží takzvaný „Día de Los Muertos“, den nemrtvých.
Rum deadhead v lahvi tvaru opičí hlavy se získává jak ze šťávy z cukrové třtiny, tak z melasy. Šťáva z cukrové třtiny se fermentuje a destiluje v měděných konvicích. Zrání probíhá v sudech z amerického dubu.
Melasa se destiluje ve sloupcových destilačních zařízeních a zraje v sudech z amerického dubu a dubu Chiapas. Když zrání skončí, přidá se nejjemnější čokoláda. Rum zraje dalších 60 dní.
Tento konkrétní recept byl inspirován starodávnými mayskými a aztéckými recepty. Tato opice se zmenšenou hlavou vzdává poctu duchovním přesvědčením Máyů i Aztéků.
Barva: jantarová.
Nos: dobrá rovnováha mezi čokoládou a rumem.
Chuť: plná, bohatá, mírně sladká, pražená kakaová zrna, tóny čokolády, karamelu, vanilky.
Závěr: dlouhotrvající.
Vzhled lahví také odráží takzvaný „Día de Los Muertos“, den nemrtvých.
Rum deadhead v lahvi tvaru opičí hlavy se získává jak ze šťávy z cukrové třtiny, tak z melasy. Šťáva z cukrové třtiny se fermentuje a destiluje v měděných konvicích. Zrání probíhá v sudech z amerického dubu.
Melasa se destiluje ve sloupcových destilačních zařízeních a zraje v sudech z amerického dubu a dubu Chiapas. Když zrání skončí, přidá se nejjemnější čokoláda. Rum zraje dalších 60 dní.
Tento konkrétní recept byl inspirován starodávnými mayskými a aztéckými recepty. Tato opice se zmenšenou hlavou vzdává poctu duchovním přesvědčením Máyů i Aztéků.
Barva: jantarová.
Nos: dobrá rovnováha mezi čokoládou a rumem.
Chuť: plná, bohatá, mírně sladká, pražená kakaová zrna, tóny čokolády, karamelu, vanilky.
Závěr: dlouhotrvající.
Parametry
Značka | Deadhead |
Obsah alkoholu | 35 % |
Objem | 0.7 l |
Doba zrání | 5 let |
Země původu | Mexiko |
Výrobce | Deadhead |
Druh balení | holá láhev |