Popis produktu Štěpky pro uzení z buku a olše z naší nabídky jsou skvělou volbou pro uzení a grilování. Kouř z hořících štěpek proniká do hloubky pokrmu, dodává mu správnou chuť a zlatohnědou barvu. Charakteristika produktu: Jsou vyrobeny z přírodního bukového a olšového dřeva (30% buku a 70 % olše) z ekologicky čistých oblastí. Neobsahují impregnační a konzervační látky a neobsahují prachové frakce, jsou vynikající pro uzení skopového, hovězího a vepřového masa, mají optimální obsah vlhkosti... Celý popis

Koupit za 647 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Popis produktu

Štěpky pro uzení z buku a olše z naší nabídky jsou skvělou volbou pro uzení a grilování. Kouř z hořících štěpek proniká do hloubky pokrmu, dodává mu správnou chuť a zlatohnědou barvu.

Charakteristika produktu:

Jsou vyrobeny z přírodního bukového a olšového dřeva (30% buku a 70 % olše) z ekologicky čistých oblastí. Neobsahují impregnační a konzervační látky a neobsahují prachové frakce, jsou vynikající pro uzení skopového, hovězího a vepřového masa, mají optimální obsah vlhkosti - méně než 11%, třída 10, jsou vhodné pro grilování a uzení.

Návod k použití:

Grilování: Okolo hořícího dřevěného uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu štěpek - nepokládejte je přímo na ohniště, protože by okamžitě shořely. Gril přikryjte víkem ihned po umístění pokrmů na rošt.

Doba grilování - od 10 do 30 minut (v závislosti na velikosti a druhu masa).

Uzení: V závislosti na typu uzenářského zařízení, kterým disponujete, umístěte štěpky na speciální podnos určený pro tento účel nebo kolem ohniště - nepokládejte je přímo na zdroj tepla, protože by okamžitě shořely.

Štěpky uzení uchovávejte na suchém a chladném místě.

Dostupné štěpky pro uzení z naší nabídky si získaly pozitivní ohlasy: od Ústavu potravinářského a tukového průmyslu, Státního hygienického úřadu a Státního zdravotního ústavu.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Jelux