Acaí s jahodou džem 200 g

100 %
(1 hodnocení)

Expirace U džemů slazených cukrem je expirace 12 měsíců od data výroby. U džemů bez cukru nebo džemů slazených náhradními sladidly je expirace 6 měsíců od data výroby. Džem doporučujeme spotřebovat do 14 dnů od otevření skleničky. Džem acaí s jahodou výběrový extra speciální 205g Na 100g hotového výrobku bylo použito 70g ovoce. Ve 100g výrobku je obsaženo 37g přírodních sladidel. Složení: jahoda 45,5%, acaí pyré 22,5%, cukr 30%, citrónová šťáva, pektin Při výrobě absolutně eliminujeme jakákoliv... Celý popis

Koupit za 235 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Expirace
U džemů slazených cukrem je expirace 12 měsíců od data výroby. U džemů bez cukru nebo džemů slazených náhradními sladidly je expirace 6 měsíců od data výroby. Džem doporučujeme spotřebovat do 14 dnů od otevření skleničky.

Džem acaí s jahodou výběrový extra speciální 205g
Na 100g hotového výrobku bylo použito 70g ovoce.
Ve 100g výrobku je obsaženo 37g přírodních sladidel.
Složení: jahoda 45,5%, acaí pyré 22,5%, cukr 30%, citrónová šťáva, pektin

Při výrobě absolutně eliminujeme jakákoliv chemická aditiva, barviva a konzervanty.

Každá sklenička
je originál

Mohla jsem produkci marmelád svěřit velkovýrobě, přidat konzervanty a víc cukru. Ušetřila bych spoustu času, peněz i nervů. Neudělala jsem to, protože takovou marmeládu bych sama svým dětem dávat nechtěla.

Miluju být ponořená až po lokty do marmelády, nedám dopustit na přirozenou chuť zralého ovoce a díky ručnímu popisování mi pod rukama projde každá sklenička.

 

Džemy, které
mě vrací do dětství

Pamatujete si na dobu, kdy léto vonělo zralým ovocem a senem a doma v kuchyni se připravovaly marmelády, sirupy a zavařeniny? Přesně takhle na dětství vzpomínám já. Jako malá jsem ráda pomáhala prarodičům se sběrem ovoce a jeho následným zpracováním.

Ruční práce

Výroba marmelád je pro nás poctivé řemeslo. Pod rukama nám projde každá sklenička.

Žádná chemie

Naše babičky se bez ní obešly. Nevidíme důvod, proč my bychom to měli dělat jinak.

Zavřít

Your browser does not support the video tag.

 

Moje džemy a michellin?
To je snad sen!

Pochvala je příjemná věc, a to kdykoliv od kohokoliv. Když vám ale zavolá držitel toho nejvyššího kuchařského ocenění světa a poprosí vás o spolupráci, je to něco jako splněný sen.
Mně se taková věc přihodila a vy si nyní můžete poslechnout, jak se to celé stalo.

“Dobrý den, tady Roman Paulus. Já bych měl zájem o vaše džemy do našeho hotelu...”

šéfkuchař, gastronom, lektor a autor kuchařek. V roce 2012 získal jako první český šéfkuchař michelinskou hvězdu.

Roman Paulus

Zavřít

Your browser does not support the video tag.

 
Zobrazit více