Carlos Pola, vychází z rodiny kávových farmářů a od roku 1997 se věnuje produkci kávy. Jeho první farmou byla Finca Las Brisas, kterou zakoupil v době, kdy pracoval v textilním průmyslu. V roce 2012 se rozhodl využít své zkušenosti s kontrolou kvality a efektivitou z textilního průmyslu a začal se produkci kávy věnovat na plný úvazek. Carlos pěstuje kávu na farmách San Antonio a Las Brisas, má i vlastní laboratoř pro experimentování s novými metodami zpracování, kontrolu kvality a vzdělávání farmářů.... Celý popis
Koupit za 359 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Carlos Pola, vychází z rodiny kávových farmářů a od roku 1997 se věnuje produkci kávy. Jeho první farmou byla Finca Las Brisas, kterou zakoupil v době, kdy pracoval v textilním průmyslu. V roce 2012 se rozhodl využít své zkušenosti s kontrolou kvality a efektivitou z textilního průmyslu a začal se produkci kávy věnovat na plný úvazek.
Carlos pěstuje kávu na farmách San Antonio a Las Brisas, má i vlastní laboratoř pro experimentování s novými metodami zpracování, kontrolu kvality a vzdělávání farmářů. Carlos svou vášeň pro udržitelnost a výběrovou kávu přetavil v podporu komunity a vývoj vlastní aplikace pro sledovatelnost kávy ode dne sklizně až po expedici.
Svou farmu Carlos renovoval, a tím vytvořil prostor pro dramaticky novou, udržitelnou a nákladově efektivní produkci. Snížil používání chemických pesticidů a hnojiv díky kombinaci vědecké teorie a know-how producentů kávy. Stromy jsou systematicky vysazeny ve dvojitých řadách a stíněny dusík-fixujícími stromy. Jako součást svého inovativního přístupu, Carlos rovněž využívá specifické houby, které navazují symbiotický vztah s kávovými stromy a pomáhají jim efektivněji absorbovat živiny.
Nyní si přímo z naší pražírny můžete vychutnat kávu, která v sobě nese farmářovu Vášeň pro inovativní a udržitelnou produkci kávy a péči o komunitu.
Oblast: Apaneca-Ilamatepec Mountain Range
Farma: Finca San Antonio
Farmář: Carlos Pola
Odrůda: Farm Hybrid
Zpracování: Anaerobic Natural
Kvalita: SHG EP
Nadmořská výška: 1350 m.n.m.
Carlos pěstuje kávu na farmách San Antonio a Las Brisas, má i vlastní laboratoř pro experimentování s novými metodami zpracování, kontrolu kvality a vzdělávání farmářů. Carlos svou vášeň pro udržitelnost a výběrovou kávu přetavil v podporu komunity a vývoj vlastní aplikace pro sledovatelnost kávy ode dne sklizně až po expedici.
Svou farmu Carlos renovoval, a tím vytvořil prostor pro dramaticky novou, udržitelnou a nákladově efektivní produkci. Snížil používání chemických pesticidů a hnojiv díky kombinaci vědecké teorie a know-how producentů kávy. Stromy jsou systematicky vysazeny ve dvojitých řadách a stíněny dusík-fixujícími stromy. Jako součást svého inovativního přístupu, Carlos rovněž využívá specifické houby, které navazují symbiotický vztah s kávovými stromy a pomáhají jim efektivněji absorbovat živiny.
Nyní si přímo z naší pražírny můžete vychutnat kávu, která v sobě nese farmářovu Vášeň pro inovativní a udržitelnou produkci kávy a péči o komunitu.
Oblast: Apaneca-Ilamatepec Mountain Range
Farma: Finca San Antonio
Farmář: Carlos Pola
Odrůda: Farm Hybrid
Zpracování: Anaerobic Natural
Kvalita: SHG EP
Nadmořská výška: 1350 m.n.m.
Parametry
Výrobce | Bota Coffee |
Složení kávy | arabika |