Nejen na moštování: opakovaně použitelná filtrační rouška je vhodná také pro filtrování, pasírování a cezení Opakovaně použitelná lisovací rouška RCWP-2 značky Royal Catering výborně poslouží nejen při lisování ovoce, ale také například při výrobě sýra či tvarohu nebo pasírování polévek a omáček. Odolná látka spolehlivě separuje nejmenší pevné kousíčky od tekutiny. Perfektní příslušenství k lisům na ovoce značky Royal Catering I když jsou možnosti použití filtrační látky velmi široké, byla navržena... Celý popis

Koupit za 276 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Nejen na moštování: opakovaně použitelná filtrační rouška je vhodná také pro filtrování, pasírování a cezení
Opakovaně použitelná lisovací rouška RCWP-2 značky Royal Catering výborně poslouží nejen při lisování ovoce, ale také například při výrobě sýra či tvarohu nebo pasírování polévek a omáček. Odolná látka spolehlivě separuje nejmenší pevné kousíčky od tekutiny.
Perfektní příslušenství k lisům na ovoce značky Royal Catering
I když jsou možnosti použití filtrační látky velmi široké, byla navržena speciálně pro lisy na ovoce značky Royal Catering. Má rozměry 44 x 45 cm, které jsou ideální pro všechny středně velké lisy na ovoce a víno z našeho sortimentu. Použijete-li při lisování roušku, můžete lisovat větším tlakem, čímž se maximalizuje množství získaného moštu/šťávy.
Filtrační látka byl vyroben z akrylových vláken. Akrylová vlákna mají řadu výhod, zejména při použití s potravinami. Tato speciální plastová tkanina je extrémně odolná vůči roztržení, a to i ve vlhkém či mokrém prostředí. Má tedy velmi dlouhou životnost. To je nejen šetrné k životnímu prostředí, ale také velmi ekonomické.
Díky akrylovým vláknům je tato filtrační vložka do lisu na ovoce hygieničtější než srovnatelné roušky vyrobené z bavlny nebo jiných směsových tkanin. Protože akrylová vlákna absorbují málo nebo žádnou tekutinu, lze látku v ruce důkladně a snadno vyčistit. Zároveň tato tkanina nemá žádný vliv na chuť, takže chuť všech produktů v ní zpracovávaných zůstává nezměněná a přirozená. Bez ohledu na to, zda ji použijete při lisování, pasírování, cezení, výrobě síra nebo jako filtrační látkum, je zpracování potravin v ní je velmi efektivní a zároveň si přitom zachovají svou přirozenou chuť.
Zobrazit více