Barry Callebaut Čokoláda 70-30-38 hořká 70,5% 2,5kg Chcete se nechat uchvátit tmavou a intenzivní čokoládou? Recept č. 70-30-38 je tmavá čokoláda, kterou si zamilovali kuchaři a čokolatiéři po celém světě. Má intenzivní a zároveň vyváženou čokoládovou chuť, ve které převládá pevný základ praženého kakaa, ale i silné hořké a svěží ovocné tóny. Díky tomu je ideální pro zintenzivnění čokoládové chuti ve všech vašich výtvorech. Se svou nižší tekutostí je skvělá k ochucení sametově hebkého krému crémeux,... Celý popis
Koupit za 1 298 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Barry Callebaut Čokoláda 70-30-38 hořká 70,5% 2,5kg
Chcete se nechat uchvátit tmavou a intenzivní čokoládou?
Recept č. 70-30-38 je tmavá čokoláda, kterou si zamilovali kuchaři a čokolatiéři po celém světě. Má intenzivní a zároveň vyváženou čokoládovou chuť, ve které převládá pevný základ praženého kakaa, ale i silné hořké a svěží ovocné tóny. Díky tomu je ideální pro zintenzivnění čokoládové chuti ve všech vašich výtvorech.
Se svou nižší tekutostí je skvělá k ochucení sametově hebkého krému crémeux, ale i dezertních krémů.
S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa
The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons.
Složení: Kakaová hmota, cukr, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Alergeny: sója
Cross-kontaminace: mléko
- Alergeny: produkt obsahuje sojové boby a může obsahovat mléko
- Složení: kakaová hmota, cukr, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
- Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
- Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g:Energetická hodnota (kJ/kcal)2259/540Bílkoviny (g)8,8Tuky (g)38,9Z toho nasycené mastné k. (g)23,3Sacharidy (g)30,8Z toho cukry (g)26,3Vláknina (g)14Sůl (g)-
Chcete se nechat uchvátit tmavou a intenzivní čokoládou?
Recept č. 70-30-38 je tmavá čokoláda, kterou si zamilovali kuchaři a čokolatiéři po celém světě. Má intenzivní a zároveň vyváženou čokoládovou chuť, ve které převládá pevný základ praženého kakaa, ale i silné hořké a svěží ovocné tóny. Díky tomu je ideální pro zintenzivnění čokoládové chuti ve všech vašich výtvorech.
Se svou nižší tekutostí je skvělá k ochucení sametově hebkého krému crémeux, ale i dezertních krémů.
S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa
The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons.
Složení: Kakaová hmota, cukr, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Alergeny: sója
Cross-kontaminace: mléko
- Alergeny: produkt obsahuje sojové boby a může obsahovat mléko
- Složení: kakaová hmota, cukr, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
- Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
- Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g:Energetická hodnota (kJ/kcal)2259/540Bílkoviny (g)8,8Tuky (g)38,9Z toho nasycené mastné k. (g)23,3Sacharidy (g)30,8Z toho cukry (g)26,3Vláknina (g)14Sůl (g)-
Parametry
Výrobce | Callebaut |
Hmotnost | 2500 g |
Druh čokolády | hořké |