Popis produktu Štěpky pro uzení z buku a olše z naší nabídky jsou skvělou volbou pro uzení a grilování. Kouř z hořících štěpek proniká do hloubky pokrmu, dodává mu správnou chuť a zlatohnědou barvu. Charakteristika produktu: Jsou vyrobeny z přírodního bukového a olšového dřeva (30% buku a 70 % olše) z ekologicky čistých oblastí. Neobsahují impregnační a konzervační látky a neobsahují prachové frakce, jsou vynikající pro uzení skopového, hovězího a vepřového masa, mají optimální obsah vlhkosti... Celý popis
Koupit za 647 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Jelux Štěpky na uzení buk-olše frakce 10 - 15kg
Doprava:
109 Kč
647 Kč
Koupit za 647 Kč
Popis
Popis produktu
Štěpky pro uzení z buku a olše z naší nabídky jsou skvělou volbou pro uzení a grilování. Kouř z hořících štěpek proniká do hloubky pokrmu, dodává mu správnou chuť a zlatohnědou barvu.
Charakteristika produktu:
Jsou vyrobeny z přírodního bukového a olšového dřeva (30% buku a 70 % olše) z ekologicky čistých oblastí. Neobsahují impregnační a konzervační látky a neobsahují prachové frakce, jsou vynikající pro uzení skopového, hovězího a vepřového masa, mají optimální obsah vlhkosti - méně než 11%, třída 10, jsou vhodné pro grilování a uzení.
Návod k použití:
Grilování: Okolo hořícího dřevěného uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu štěpek - nepokládejte je přímo na ohniště, protože by okamžitě shořely. Gril přikryjte víkem ihned po umístění pokrmů na rošt.
Doba grilování - od 10 do 30 minut (v závislosti na velikosti a druhu masa).
Uzení: V závislosti na typu uzenářského zařízení, kterým disponujete, umístěte štěpky na speciální podnos určený pro tento účel nebo kolem ohniště - nepokládejte je přímo na zdroj tepla, protože by okamžitě shořely.
Štěpky uzení uchovávejte na suchém a chladném místě.
Dostupné štěpky pro uzení z naší nabídky si získaly pozitivní ohlasy: od Ústavu potravinářského a tukového průmyslu, Státního hygienického úřadu a Státního zdravotního ústavu.
Štěpky pro uzení z buku a olše z naší nabídky jsou skvělou volbou pro uzení a grilování. Kouř z hořících štěpek proniká do hloubky pokrmu, dodává mu správnou chuť a zlatohnědou barvu.
Charakteristika produktu:
Jsou vyrobeny z přírodního bukového a olšového dřeva (30% buku a 70 % olše) z ekologicky čistých oblastí. Neobsahují impregnační a konzervační látky a neobsahují prachové frakce, jsou vynikající pro uzení skopového, hovězího a vepřového masa, mají optimální obsah vlhkosti - méně než 11%, třída 10, jsou vhodné pro grilování a uzení.
Návod k použití:
Grilování: Okolo hořícího dřevěného uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu štěpek - nepokládejte je přímo na ohniště, protože by okamžitě shořely. Gril přikryjte víkem ihned po umístění pokrmů na rošt.
Doba grilování - od 10 do 30 minut (v závislosti na velikosti a druhu masa).
Uzení: V závislosti na typu uzenářského zařízení, kterým disponujete, umístěte štěpky na speciální podnos určený pro tento účel nebo kolem ohniště - nepokládejte je přímo na zdroj tepla, protože by okamžitě shořely.
Štěpky uzení uchovávejte na suchém a chladném místě.
Dostupné štěpky pro uzení z naší nabídky si získaly pozitivní ohlasy: od Ústavu potravinářského a tukového průmyslu, Státního hygienického úřadu a Státního zdravotního ústavu.
Parametry
Výrobce | Jelux |