Tato lahodná kořenící směs je určena k rychlé přípravě marinády vhodné pro různé druhy masa. Vyvážená směs zeleniny a bylinek proniká do naloženého masa, a to po tepelné úpravě získává zajímavou chuť. Příprava pro naložení přibližně 0,5 až 1 kg masa: pečlivě smíchejte 1 vrchovatou lžíci (cca 12 g) Marinády se 3 lžícemi oleje a 3 lžícemi vody. Maso ponechte v připravené marinádě v lednici alespoň hodinu, nejlépe však přes noc. Před tepelnou úpravou maso zlehka osušte, aby se marináda nepřipalovala.... Celý popis
Koupit za 580 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Tato lahodná kořenící směs je určena k rychlé přípravě marinády vhodné pro různé druhy masa. Vyvážená směs zeleniny a bylinek proniká do naloženého masa, a to po tepelné úpravě získává zajímavou chuť.
Příprava pro naložení přibližně 0,5 až 1 kg masa: pečlivě smíchejte 1 vrchovatou lžíci (cca 12 g) Marinády se 3 lžícemi oleje a 3 lžícemi vody. Maso ponechte v připravené marinádě v lednici alespoň hodinu, nejlépe však přes noc. Před tepelnou úpravou maso zlehka osušte, aby se marináda nepřipalovala. Chcete-li, vodu můžete v marinádě nahradit červeným vínem.
Hlavní účinné složky:
paprika, maltodextrin, česnek, hořčičné semínko, cibule, rajčata, sójová omáčka v prášku (sója, pšenice, jedlá sůl), bazalka, sušený ocet v prášku (regulátor kyselosti: octan sodný, kyselina citronová, citronan draselný, glukono-delta-lakton), pepř, kari (koriandr, kurkuma, hořčičné semínko, chilli, pepř, římský kmín, pískavice, cizrna, česnek, sůl, skořice), řepkový olej, majoránka, bylinky, protispékavá látka (křemičitan vápenatý), zahušťovadla (guarová guma, xanthan)
Složení alergeny:
paprika, maltodextrin, česnek, hořčičné semínko, cibule, rajčata, sójová omáčka v prášku (sója, pšenice, jedlá sůl), bazalka, sušený ocet v prášku (regulátor kyselosti: octan sodný, kyselina citronová, citronan draselný, glukono-delta-lakton), pepř, kari (koriandr, kurkuma, hořčičné semínko, chilli, pepř, římský kmín, pískavice, cizrna, česnek, sůl, skořice), řepkový olej, majoránka, bylinky, protispékavá látka (křemičitan vápenatý), zahušťovadla (guarová guma, xanthan)
Příprava pro naložení přibližně 0,5 až 1 kg masa: pečlivě smíchejte 1 vrchovatou lžíci (cca 12 g) Marinády se 3 lžícemi oleje a 3 lžícemi vody. Maso ponechte v připravené marinádě v lednici alespoň hodinu, nejlépe však přes noc. Před tepelnou úpravou maso zlehka osušte, aby se marináda nepřipalovala. Chcete-li, vodu můžete v marinádě nahradit červeným vínem.
Hlavní účinné složky:
paprika, maltodextrin, česnek, hořčičné semínko, cibule, rajčata, sójová omáčka v prášku (sója, pšenice, jedlá sůl), bazalka, sušený ocet v prášku (regulátor kyselosti: octan sodný, kyselina citronová, citronan draselný, glukono-delta-lakton), pepř, kari (koriandr, kurkuma, hořčičné semínko, chilli, pepř, římský kmín, pískavice, cizrna, česnek, sůl, skořice), řepkový olej, majoránka, bylinky, protispékavá látka (křemičitan vápenatý), zahušťovadla (guarová guma, xanthan)
Složení alergeny:
paprika, maltodextrin, česnek, hořčičné semínko, cibule, rajčata, sójová omáčka v prášku (sója, pšenice, jedlá sůl), bazalka, sušený ocet v prášku (regulátor kyselosti: octan sodný, kyselina citronová, citronan draselný, glukono-delta-lakton), pepř, kari (koriandr, kurkuma, hořčičné semínko, chilli, pepř, římský kmín, pískavice, cizrna, česnek, sůl, skořice), řepkový olej, majoránka, bylinky, protispékavá látka (křemičitan vápenatý), zahušťovadla (guarová guma, xanthan)
Parametry
Výrobce | Just nahrin |