ŘEZAČKA CATTO LURCH Řezačka Catto Lurch zvládne snadno krájet dlouhé pláty zeleniny a ovoce (cukety, ředkvičky, jablka, červenou řepu a další). Je ideální pro přípravu zdravých a kreativních pokrmů. Pomocí řezačky Catto Lurch si můžete připravit např. zeleninové sushi, lahodné ratatouille a další. Řezačka Catto Lurch zvládne krájet až 10,5 cm široké pásy. Při přípravě jídel jako jsou lasagne, můžete nahradit těstoviny za dýni či cuketu. Výsledná chuť vás jistě mile překvapí... Celý popis
Koupit za 1 490 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
ŘEZAČKA CATTO LURCH
Řezačka Catto Lurch zvládne snadno krájet dlouhé pláty zeleniny a ovoce (cukety, ředkvičky, jablka, červenou řepu a další).
Je ideální pro přípravu zdravých a kreativních pokrmů.
Pomocí řezačky Catto Lurch si můžete připravit např. zeleninové sushi,
lahodné ratatouille a další.
Řezačka Catto Lurch zvládne krájet až 10,5 cm široké pásy.
Při přípravě jídel jako jsou lasagne, můžete nahradit těstoviny za dýni či cuketu. Výsledná chuť vás jistě mile překvapí a navíc bude mít pokrm méně kalorií.
Řezačka byla vyrobena z nejkvalitnějších plastů, se speciální čepelkovou ocelí a je BPA-free.
Recept na Rolovaný jablečný koláč
Ingredience
- 1 jablko
- 250 g kynutého těsta
- 2 lžíce třtinového cukru
- 1 - 2 lžičky mleté skořice
Postup
Těsto rozválíme a nakrájíme na 2-3 cm široké proužky.
Pomocí řezačky Catto nakrájíme z celého jablka dlouhý plátek.
Na vytvořený plátek pokládáme úzké proužky těsta, které posypeme třtinovým cukrem, skořicí a po částech vždy srolujeme.
Tímto stylem pokračujeme stále dokola, dokud celé jablko navineme do jednoho velkého koláče.
Doporučujeme začít s rolování od širší strany plátku jablka.
Takto vytvořený jablečný koláč opatrně vložíme na plech a pečeme v předehřáté troubě při 170°C cca 30+45 minut.
Ke konci pečení zakryjte koláč alobalem, aby se okraje jablka nespálila.
Tip
Před srolováním můžeme posypat proužky těsta také mletými ořechy nebo hrozinkami.
Koláč chutná nejlépe ještě teplý. Před podáváním ho přelijte vanilkovým krémem.
Řezačka Catto Lurch zvládne snadno krájet dlouhé pláty zeleniny a ovoce (cukety, ředkvičky, jablka, červenou řepu a další).
Je ideální pro přípravu zdravých a kreativních pokrmů.
Pomocí řezačky Catto Lurch si můžete připravit např. zeleninové sushi,
lahodné ratatouille a další.
Řezačka Catto Lurch zvládne krájet až 10,5 cm široké pásy.
Při přípravě jídel jako jsou lasagne, můžete nahradit těstoviny za dýni či cuketu. Výsledná chuť vás jistě mile překvapí a navíc bude mít pokrm méně kalorií.
Řezačka byla vyrobena z nejkvalitnějších plastů, se speciální čepelkovou ocelí a je BPA-free.
Recept na Rolovaný jablečný koláč
Ingredience
- 1 jablko
- 250 g kynutého těsta
- 2 lžíce třtinového cukru
- 1 - 2 lžičky mleté skořice
Postup
Těsto rozválíme a nakrájíme na 2-3 cm široké proužky.
Pomocí řezačky Catto nakrájíme z celého jablka dlouhý plátek.
Na vytvořený plátek pokládáme úzké proužky těsta, které posypeme třtinovým cukrem, skořicí a po částech vždy srolujeme.
Tímto stylem pokračujeme stále dokola, dokud celé jablko navineme do jednoho velkého koláče.
Doporučujeme začít s rolování od širší strany plátku jablka.
Takto vytvořený jablečný koláč opatrně vložíme na plech a pečeme v předehřáté troubě při 170°C cca 30+45 minut.
Ke konci pečení zakryjte koláč alobalem, aby se okraje jablka nespálila.
Tip
Před srolováním můžeme posypat proužky těsta také mletými ořechy nebo hrozinkami.
Koláč chutná nejlépe ještě teplý. Před podáváním ho přelijte vanilkovým krémem.
Parametry
Výrobce | Lurch |
Barva | šedé / bílé |
Hmotnost | 0.763 kg |