Proč nemůžeme přestat jíst věci, které nejsou jídlo, a co s tím?Víte, čím krmíte sebe a své děti?Vydejte se na fascinující a zároveň děsivou cestu do světa ultrazpracovaných potravin. S pomocí vědy odhalíte, co skutečně jíte a proč moderní strava vede spíše než ke zdraví a rovnováze k chronickým nemocem, duševním chorobám a závislostem.Kromě nečekaného složení běžných potravin rozkrývá Chris van Tulleken také znepokojivé výrobní procesy a zákeřné marketingové taktiky, které nás nutí po těchto chemických... Celý popis
Koupit za 469 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Ultrazpracovaní lidé
Doprava:
25 Kč
Skladem
469 Kč
Koupit za 469 Kč
Ultrazpracovaní lidé - Chris van Tulleken - e-kniha
Doprava:
zdarma
Skladem
349 Kč
Koupit za 349 Kč
Ultrazpracovaní lidé
Doprava:
25 Kč
Skladem
326 Kč
Koupit za 326 Kč
Popis
Proč nemůžeme přestat jíst věci, které nejsou jídlo, a co s tím?Víte, čím krmíte sebe a své děti?Vydejte se na fascinující a zároveň děsivou cestu do světa ultrazpracovaných potravin. S pomocí vědy odhalíte, co skutečně jíte a proč moderní strava vede spíše než ke zdraví a rovnováze k chronickým nemocem, duševním chorobám a závislostem.Kromě nečekaného složení běžných potravin rozkrývá Chris van Tulleken také znepokojivé výrobní procesy a zákeřné marketingové taktiky, které nás nutí po těchto chemických pochoutkách sahat znovu a znovu. Smířit se s tím ale nemusíte. Autor, který se experimentálně zkusil měsíc stravovat stejně špatně jako typický britský teenager, ukazuje, jak se závislosti na „nejídle“ úspěšně bojovat a konečně převzít vědomou kontrolu nad tím, co denně konzumujeme. Mimo jiné se dozvíte- Průmyslové zpracování potravin snižuje obsah mikroživin tak drasticky, že způsobuje podvýživu a obezitu současně.- Nízkokalorické výrobky podporují přejídání navzdory tomu, že neobsahují cukr.
Parametry
Jazyk | české |
Výrobce | Jan Melvil Publishing |