BEZLEPKOVÁ MOUKA NA SLADKÉ PEČENÍ   Bezlepková mouka Mix C se výborně hodí na pečení sladkých specialit: palačinek, lívanců, omelet, buchet a dalších dezertů a moučníků. Směs je vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovin, takže se skvěle hodí pro každého, kdo má alergii na lepek a stejně dobře i pro bezlepkové diety.   Kromě této nabízí značka Schär i další sypké bezlepkové směsi pro přípravu pečiva. Pokud raději než zákusky pečete chléb, vyzkoušejte mouku Mix B na pečení světlého chleba, rohlíků... Celý popis

Koupit za 114 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

BEZLEPKOVÁ MOUKA NA SLADKÉ PEČENÍ
 
Bezlepková mouka Mix C se výborně hodí na pečení sladkých specialit: palačinek, lívanců, omelet, buchet a dalších dezertů a moučníků.
Směs je vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovin, takže se skvěle hodí pro každého, kdo má alergii na lepek a stejně dobře i pro bezlepkové diety.
 
Kromě této nabízí značka Schär i další sypké bezlepkové směsi pro přípravu pečiva.
Pokud raději než zákusky pečete chléb, vyzkoušejte mouku Mix B na pečení světlého chleba, rohlíků a dalších dobrot z kynutého těsta. Jestli si místo světlého pečiva chcete naopak upéct tmavý cereální chléb s vysokým obsahem vlákniny, určitě neopomeňte mouku Mix it Dunkel Rustico. A nakonec se vám může pro všestranné pečení skvěle hodit mouka Mix it universal.
 
A pokud plánujete k nedělnímu obědu připravit řízky, k jejich obalování jistě dobře využijete bezlepkovou strouhanku Paniermehl.
 
 
SLOŽENÍ:
kukuřičný škrob, kukuřičná mouka, rýžová mouka, čočková mouka, modifikovaný tapiokový škrob, zahušťovadlo: tara guma
 
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ LAKTÓZY, MLÉKA, VAJEC a SÓJI
 
Může obsahovat stopy sóji, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž sojové výrobky.
 
 
SKLADOVÁNÍ:
Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.
 
 
PŘÍPRAVA "OMELETOVÝCH" PALAČINEK:
V misce smícháme 110g mouky, špetku soli, 2 lžíce rozpuštěného máslo a 2 vejce. Postupně přidáváme 250 l mléka.
Vše vyšleháme do hladkého těsta. Pak si rozehřejeme pánev s olejem a na dno rozetřeme rovnoměrně 3-4 lžíce těsta. Snížíme teplotu a smažíme z obou stran, dokud není omeleta hotová.
 
Na každou palačinku pak položíme plátek šunky a sýra a stočíme ji. Nebo můžeme palačinku připravit tradičně nasladko a místo šunky a sýra ji potřít marmeládou nebo čokoládou.
 
 
 
Výrobce:
Dr. Schär AG/ SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/ Postal (BZ) Italy
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Dr.Schär
Množství 1000 g