Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Kachní prsa s kůží z prémiové drůbeže. Porce je ideální pro 2 osoby. Drůbeží maso bez kosti s kůží, třída jakosti A. Kachna pižmová je nejrozšířenějším druhem chovaným ve Francii. Její kořeny sahají až do Jižní Ameriky. Kachna pižmová je známá výraznou chutí a velmi výživným masem. Peří tohoto druhu je bílé, samec se snadno odlišuje od samice, protože je dvakrát těžší. Kachny se chovají přibližně 3 měsíce, za 30 let vývoje chovu se věk nesnížil. Narozeno,... Celý popis
Koupit za 274 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Canard Passion Kachní prsa 360g
Doprava:
zdarma
Skladem
274 Kč
Koupit za 274 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Kachní prsa s kůží z prémiové drůbeže. Porce je ideální pro 2 osoby.
Drůbeží maso bez kosti s kůží, třída jakosti A.
Kachna pižmová je nejrozšířenějším druhem chovaným ve Francii. Její kořeny sahají až do Jižní Ameriky. Kachna pižmová je známá výraznou chutí a velmi výživným masem. Peří tohoto druhu je bílé, samec se snadno odlišuje od samice, protože je dvakrát těžší. Kachny se chovají přibližně 3 měsíce, za 30 let vývoje chovu se věk nesnížil. Narozeno, chováno, poraženo i zpracováno výhradně a pouze ve Francii.
Tip na přípravu: Kůži na prsou nařežte na malé kostičky. Při řezání dávejte pozor, aby nedošlo k říznutí až do masa. Prsa osolte a opepřete čerstvým pepřem. Okořeněné maso položte na rozpálenou pánev kůži dolů a opékejte cca 10min do křupava. Poté otočte a opékejte přibližně stejnou dobu po druhé straně. Po opečení nechejte maso chvíli "dojít" v teple, aby se šťáva rozložila do celých prsou.
Drůbeží maso bez kosti s kůží, třída jakosti A.
Kachna pižmová je nejrozšířenějším druhem chovaným ve Francii. Její kořeny sahají až do Jižní Ameriky. Kachna pižmová je známá výraznou chutí a velmi výživným masem. Peří tohoto druhu je bílé, samec se snadno odlišuje od samice, protože je dvakrát těžší. Kachny se chovají přibližně 3 měsíce, za 30 let vývoje chovu se věk nesnížil. Narozeno, chováno, poraženo i zpracováno výhradně a pouze ve Francii.
Tip na přípravu: Kůži na prsou nařežte na malé kostičky. Při řezání dávejte pozor, aby nedošlo k říznutí až do masa. Prsa osolte a opepřete čerstvým pepřem. Okořeněné maso položte na rozpálenou pánev kůži dolů a opékejte cca 10min do křupava. Poté otočte a opékejte přibližně stejnou dobu po druhé straně. Po opečení nechejte maso chvíli "dojít" v teple, aby se šťáva rozložila do celých prsou.
Parametry
Výrobce | Canard Passion |