Vše, co by vás mohlo zajímat Tím, že se maso suší, uchovává se přirozená chuť masa v daleko větší intenzitě, než při tepelné úpravě. Dá se tedy říct, že chuť choriza je daleko komplexnější a plnější, než chuť paprikových klobásek, které nevznikly sušením, ale například uzením.  Složení: iberské vepřové maso a sádlo, sůl, cukr, konzervanty (E-252 aE-250), česnek, paprika, laktóza, dextríny, sojový a mléčný protein, stabilizátor (E-450), antioxidant (E-316), koření, barvivo (E-120). Výživové údaje... Celý popis

Koupit za 79 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Vše, co by vás mohlo zajímat

Tím, že se maso suší, uchovává se přirozená chuť masa v daleko větší intenzitě, než při tepelné úpravě. Dá se tedy říct, že chuť choriza je daleko komplexnější a plnější, než chuť paprikových klobásek, které nevznikly sušením, ale například uzením. 

Složení: iberské vepřové maso a sádlo, sůl, cukr, konzervanty (E-252 aE-250), česnek, paprika, laktóza, dextríny, sojový a mléčný protein, stabilizátor (E-450), antioxidant (E-316), koření, barvivo (E-120).

Výživové údaje na 100 g produktů:  Energetické hodnota 1794 KJ/429 Kcal Tuky(g) 32,8, nasycené tuky(g) 14,2 Sacharidy (g) 5,6 Cukry (g) 3,5 Bílkoviny (g) 23,4 Sůl (g) 3,2.

 

Skladování a konzumace:

Chorizo skladujte na chladném a suchém místě s teplotami do 30 ºC.

Ještě před samotnou konzumací doporučujeme nejprve otevřít obal a nechat chorizo alespoň 20 minut odpočinout při pokojové teplotě, aby se naplno rozvinuly všechny chutě a vůně. 

Pokud je to možné, krájejte ho na co nejjemnější a nejtenčí plátky. Kdyby se náhodou stalo, že ho nesníte celé najednou, uložte ho do lednice a spotřebujte ideálně během 48 hodin.

Uvedená cena je za 1 kus o hmotnosti 160 až 180 gramů a jde o cenu, která je konečná.

 

Máte rádi chorizo? Pak se rozhodně musíte podívat sem. 
Zobrazit více