Vše, co by vás mohlo zajímat Tím, že se maso suší, uchovává se přirozená chuť masa v daleko větší intenzitě, než při tepelné úpravě. Dá se tedy říct, že chuť choriza je daleko komplexnější a plnější, než chuť paprikových klobásek, které nevznikly sušením, ale například uzením. Složení: iberské vepřové maso a sádlo, sůl, cukr, konzervanty (E-252 aE-250), česnek, paprika, laktóza, dextríny, sojový a mléčný protein, stabilizátor (E-450), antioxidant (E-316), koření, barvivo (E-120). Výživové údaje... Celý popis
Koupit za 79 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Vše, co by vás mohlo zajímat
Tím, že se maso suší, uchovává se přirozená chuť masa v daleko větší intenzitě, než při tepelné úpravě. Dá se tedy říct, že chuť choriza je daleko komplexnější a plnější, než chuť paprikových klobásek, které nevznikly sušením, ale například uzením.
Složení: iberské vepřové maso a sádlo, sůl, cukr, konzervanty (E-252 aE-250), česnek, paprika, laktóza, dextríny, sojový a mléčný protein, stabilizátor (E-450), antioxidant (E-316), koření, barvivo (E-120).
Výživové údaje na 100 g produktů: Energetické hodnota 1794 KJ/429 Kcal Tuky(g) 32,8, nasycené tuky(g) 14,2 Sacharidy (g) 5,6 Cukry (g) 3,5 Bílkoviny (g) 23,4 Sůl (g) 3,2.
Skladování a konzumace:
Chorizo skladujte na chladném a suchém místě s teplotami do 30 ºC.
Ještě před samotnou konzumací doporučujeme nejprve otevřít obal a nechat chorizo alespoň 20 minut odpočinout při pokojové teplotě, aby se naplno rozvinuly všechny chutě a vůně.
Pokud je to možné, krájejte ho na co nejjemnější a nejtenčí plátky. Kdyby se náhodou stalo, že ho nesníte celé najednou, uložte ho do lednice a spotřebujte ideálně během 48 hodin.
Uvedená cena je za 1 kus o hmotnosti 160 až 180 gramů a jde o cenu, která je konečná.
Máte rádi chorizo? Pak se rozhodně musíte podívat sem.
Tím, že se maso suší, uchovává se přirozená chuť masa v daleko větší intenzitě, než při tepelné úpravě. Dá se tedy říct, že chuť choriza je daleko komplexnější a plnější, než chuť paprikových klobásek, které nevznikly sušením, ale například uzením.
Složení: iberské vepřové maso a sádlo, sůl, cukr, konzervanty (E-252 aE-250), česnek, paprika, laktóza, dextríny, sojový a mléčný protein, stabilizátor (E-450), antioxidant (E-316), koření, barvivo (E-120).
Výživové údaje na 100 g produktů: Energetické hodnota 1794 KJ/429 Kcal Tuky(g) 32,8, nasycené tuky(g) 14,2 Sacharidy (g) 5,6 Cukry (g) 3,5 Bílkoviny (g) 23,4 Sůl (g) 3,2.
Skladování a konzumace:
Chorizo skladujte na chladném a suchém místě s teplotami do 30 ºC.
Ještě před samotnou konzumací doporučujeme nejprve otevřít obal a nechat chorizo alespoň 20 minut odpočinout při pokojové teplotě, aby se naplno rozvinuly všechny chutě a vůně.
Pokud je to možné, krájejte ho na co nejjemnější a nejtenčí plátky. Kdyby se náhodou stalo, že ho nesníte celé najednou, uložte ho do lednice a spotřebujte ideálně během 48 hodin.
Uvedená cena je za 1 kus o hmotnosti 160 až 180 gramů a jde o cenu, která je konečná.
Máte rádi chorizo? Pak se rozhodně musíte podívat sem.