Pouze bílky, cukr a kokos. Na přípravu laskonky nepotřebujete žádné složitosti – stačí tři ingredience a správně nastavená trouba. Ačkoli to nemusí být každý den snadné doma připravit, s námi si můžete dopřát perfektní laskonky kdykoli. Tradiční česká pochoutka. Zavzpomínejte na své dětství a připravte si laskonky doma. Tyto lehké korpusy můžete naplnit krémem dle vaší chuti – například lískovooříškovým, pistáciovým nebo máslovým. Skvěle se hodí také s citronovým krémem nebo bílou čokoládou.... Celý popis

Koupit za 109 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Pouze bílky, cukr a kokos.

Na přípravu laskonky nepotřebujete žádné složitosti – stačí tři ingredience a správně nastavená trouba. Ačkoli to nemusí být každý den snadné doma připravit, s námi si můžete dopřát perfektní laskonky kdykoli.

Tradiční česká pochoutka.

Zavzpomínejte na své dětství a připravte si laskonky doma. Tyto lehké korpusy můžete naplnit krémem dle vaší chuti – například lískovooříškovým, pistáciovým nebo máslovým. Skvěle se hodí také s citronovým krémem nebo bílou čokoládou.

Zákusek připravený během chvíle.

Při nečekané návštěvě stačí laskonky naplnit krémem a podávat jako dezert. Laskonky můžete použít i jako ozdobu na zmrzlinové poháry či jiné dezerty.

Poctivost v každém soustu.

Vycházíme z tradic prvorepublikových cukráren Františka Myšáka, kde byl vždy kladen důraz na kvalitu surovin a preciznost při výrobě. I dnes používáme pouze prvotřídní suroviny a vyhýbáme se jakýmkoli náhražkám – v každém soustu tak najdete jen poctivou chuť a kvalitní ingredience.

Složení: Vaječný bílek, Cukr, Kokos

Alergeny: Vejce, Mléko, Skořápkové plody

Skladování: Skladujte v suchu a při stále teplotě.

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota
3963 kJ / 947 kCal

Tuky
41 g

z toho nasycené mastné kyseliny
36 g

Sacharidy
131 g

z toho cukry
129 g

Bílkoviny
8.3 g

Sůl
0.23 g

Vláknina
0 g

 

O značce

Cukrárna Myšák v Praze

Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali možnost ochutnat více druhů.

První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placky stáli ve frontách až na ulici. Potom však přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.

Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je spolu se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes.

U nás v ABUNDO se snažíme zpřístupnit vám tento zážitek ještě víc. Pokud zrovna nemáte cestu do Prahy za těmito dobrotami, můžete si je u nás pohodlně objednat a nechat doručit až domů.

Výrobce: AMBI FOOd s.r.o., Vodičkova 710/31, 110 00 Praha 1
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Cukrárna Myšák