Pouze bílky, cukr a kokos. Na přípravu laskonky nepotřebujete žádné složitosti – stačí tři ingredience a správně nastavená trouba. Ačkoli to nemusí být každý den snadné doma připravit, s námi si můžete dopřát perfektní laskonky kdykoli. Tradiční česká pochoutka. Zavzpomínejte na své dětství a připravte si laskonky doma. Tyto lehké korpusy můžete naplnit krémem dle vaší chuti – například lískovooříškovým, pistáciovým nebo máslovým. Skvěle se hodí také s citronovým krémem nebo bílou čokoládou.... Celý popis
Koupit za 109 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kokosové laskonky - Cukrárna Myšák - 50g
Doprava:
59 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
Popis
Pouze bílky, cukr a kokos.
Na přípravu laskonky nepotřebujete žádné složitosti – stačí tři ingredience a správně nastavená trouba. Ačkoli to nemusí být každý den snadné doma připravit, s námi si můžete dopřát perfektní laskonky kdykoli.
Tradiční česká pochoutka.
Zavzpomínejte na své dětství a připravte si laskonky doma. Tyto lehké korpusy můžete naplnit krémem dle vaší chuti – například lískovooříškovým, pistáciovým nebo máslovým. Skvěle se hodí také s citronovým krémem nebo bílou čokoládou.
Zákusek připravený během chvíle.
Při nečekané návštěvě stačí laskonky naplnit krémem a podávat jako dezert. Laskonky můžete použít i jako ozdobu na zmrzlinové poháry či jiné dezerty.
Poctivost v každém soustu.
Vycházíme z tradic prvorepublikových cukráren Františka Myšáka, kde byl vždy kladen důraz na kvalitu surovin a preciznost při výrobě. I dnes používáme pouze prvotřídní suroviny a vyhýbáme se jakýmkoli náhražkám – v každém soustu tak najdete jen poctivou chuť a kvalitní ingredience.
Složení: Vaječný bílek, Cukr, Kokos
Alergeny: Vejce, Mléko, Skořápkové plody
Skladování: Skladujte v suchu a při stále teplotě.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota
3963 kJ / 947 kCal
Tuky
41 g
z toho nasycené mastné kyseliny
36 g
Sacharidy
131 g
z toho cukry
129 g
Bílkoviny
8.3 g
Sůl
0.23 g
Vláknina
0 g
O značce
Cukrárna Myšák v Praze
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali možnost ochutnat více druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placky stáli ve frontách až na ulici. Potom však přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je spolu se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes.
U nás v ABUNDO se snažíme zpřístupnit vám tento zážitek ještě víc. Pokud zrovna nemáte cestu do Prahy za těmito dobrotami, můžete si je u nás pohodlně objednat a nechat doručit až domů.
Výrobce: AMBI FOOd s.r.o., Vodičkova 710/31, 110 00 Praha 1
Na přípravu laskonky nepotřebujete žádné složitosti – stačí tři ingredience a správně nastavená trouba. Ačkoli to nemusí být každý den snadné doma připravit, s námi si můžete dopřát perfektní laskonky kdykoli.
Tradiční česká pochoutka.
Zavzpomínejte na své dětství a připravte si laskonky doma. Tyto lehké korpusy můžete naplnit krémem dle vaší chuti – například lískovooříškovým, pistáciovým nebo máslovým. Skvěle se hodí také s citronovým krémem nebo bílou čokoládou.
Zákusek připravený během chvíle.
Při nečekané návštěvě stačí laskonky naplnit krémem a podávat jako dezert. Laskonky můžete použít i jako ozdobu na zmrzlinové poháry či jiné dezerty.
Poctivost v každém soustu.
Vycházíme z tradic prvorepublikových cukráren Františka Myšáka, kde byl vždy kladen důraz na kvalitu surovin a preciznost při výrobě. I dnes používáme pouze prvotřídní suroviny a vyhýbáme se jakýmkoli náhražkám – v každém soustu tak najdete jen poctivou chuť a kvalitní ingredience.
Složení: Vaječný bílek, Cukr, Kokos
Alergeny: Vejce, Mléko, Skořápkové plody
Skladování: Skladujte v suchu a při stále teplotě.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota
3963 kJ / 947 kCal
Tuky
41 g
z toho nasycené mastné kyseliny
36 g
Sacharidy
131 g
z toho cukry
129 g
Bílkoviny
8.3 g
Sůl
0.23 g
Vláknina
0 g
O značce
Cukrárna Myšák v Praze
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali možnost ochutnat více druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placky stáli ve frontách až na ulici. Potom však přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je spolu se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes.
U nás v ABUNDO se snažíme zpřístupnit vám tento zážitek ještě víc. Pokud zrovna nemáte cestu do Prahy za těmito dobrotami, můžete si je u nás pohodlně objednat a nechat doručit až domů.
Výrobce: AMBI FOOd s.r.o., Vodičkova 710/31, 110 00 Praha 1
Parametry
Výrobce | Cukrárna Myšák |